, ,

Element4 Bio 50I

 4.995,00

Bekijk de Element4 Bio 50I Bio Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Beleef ultiem comfort en stijl met de nieuwe Element4 Bio 50I bio-ethanolhaard, nu verkrijgbaar bij Kachelplaats! Deze veelzijdige haard is ontworpen om zowel als inzet- of inbouwhaard te dienen, waardoor hij geschikt is voor elke situatie. Er is geen afvoerkanaal nodig, hierdoor kunt u eenvoudig en snel genieten van de warmte en de sfeer.

Gemakkelijk te bedienen en een handig formaat

Bedien de vlammen moeiteloos met de bijgeleverde afstandsbediening en pas de haard aan naar uw persoonlijke smaak. Decoreer met houtblokken, witte of grijze stenen en geef uw interieur een uniek karakter. Met een hoogte van 17,2 cm en een diepte van 36,5 cm past de Element4 Bio 50I naadloos in elke ruimte, waardoor u de ultieme warmte-ervaring kunt creëren zonder beperkingen.

Element4 bio-ethanolhaard als open haard

Ontdek de vrijheid van verwarmen zonder afvoerkanaal en de vele plaatsingsmogelijkheden. Geniet van de moderne uitstraling van de Element4 Bio 50I bio-ethanolhaard, nu verkrijgbaar bij Kachelplaats. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw huis compleet met de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Merk

Energielabel

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Branderbed:
  • Houtset
  • Witte kiezels
  • Grijze kiezels

Documentatie

Lijntekening element4 bio 50i.pdf

Energylabel element4 bio 50i.pdf

Productblad element4 bio 50i.pdf

Installatiehandleiding element4 bio ethanolhaard bio 50 i.pdf

Scroll naar boven