, , ,

Element4 Sky Large Front Bio Outdoor

 9.295,00

Bekijk de Element4 Sky Large Front Bio Outdoor Bio-ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl


Ontdek de adembenemende Element4 Sky Large Front Bio Outdoor haard. Als de grote broer van de Element4 Sky Small Front Bio Outdoor is deze hoge variant een absolute blikvanger. Dankzij zijn ruime afmetingen biedt deze haard een indrukwekkend hoog en levendig vlambeeld dat de aandacht trekt. Wat deze haard extra bijzonder maakt, is dat hij niet alleen verkrijgbaar is als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard, waardoor hij perfect geschikt is voor woningen zonder gasaansluiting of voor degenen die de voorkeur geven aan een gasvrije levensstijl.

Bovendien kunt u deze haard volledig aanpassen aan uw interieur, met de keuze tussen een standaard houtset of een elegante donkere houtset. Hierdoor kunt u moeiteloos een stijlvolle touch aan uw woonruimte toevoegen. Laat de Element4 Sky Large Front Bio Outdoor haard stralen in uw woning, ongeacht uw persoonlijke stijl.

Ontdek ook onze andere modellen: Sky Small Front Bio Outdoor en Sky Medium Front Bio Outdoor voor nog meer mogelijkheden om uw buitenruimte te verrijken.

Kies voor de Element4 Sky Large Front Bio Outdoor haard en transformeer uw buitenleven met elegantie, warmte en stijl.

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Large Front Bio Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: (donkere) houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 445
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 1995
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld glas € 1317

Documentatie

Lijntekening element4 sky large front outdoor.pdf

Productblad element sky large front bio.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven