, ,

Element4 Sky Large Roomdivider Bio

 11.995,00

Bekijk de Element4 Sky Small Roomdivider Bio Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Maak kennis met de adembenemende Sky Large Roomdivider Bio haard van Element4. Als de grote broer van de Element4 Small Bio is deze compacte variant een ware parel op zich. Dankzij het grote formaat biedt deze haard een prachtig hoog en levendig vlambeeld. Niet alleen is deze haard beschikbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard, waardoor het ideaal is voor woningen zonder gasaansluiting of voor degenen die graag gasvrij willen leven. Bovendien kan de haard worden aangepast aan elk interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Large Roomdivider Bio haard schitteren in uw woning, ongeacht uw persoonlijke stijl.

Ook verkrijgbaar in de formaten; Sky Medium Roomdivider en Sky Small Roomdivider

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Large Roomdivider Bio Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 795
  • Outdoor € 990
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 689
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld glas € 3225

Documentatie

Energielabel element4 sky large roomdivider bio.pdf

Productblad element4 sky large roomdivider bio.pdf

Lijntekening sky large roomdivider bio.jpg

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Scroll naar boven