, , ,

Element4 Sky Large Roomdivider Bio Outdoor

 12.985,00

Bekijk de Element4 Sky Large Roomdivider Bio-ethanol Outdoorhaard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Maak kennis met de adembenemende Element4 Sky Large Roomdivider Bio haard, de grote broer van de Element4 Small Bio Outdoor. Dankzij het grote formaat is deze compacte variant een absolute parel op zich. Geniet van een prachtig hoog en levendig vlambeeld dat deze haard te bieden heeft. Wat deze haard extra bijzonder maakt, is dat hij niet alleen beschikbaar is als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Dit maakt hem ideaal voor woningen zonder gasaansluiting of voor diegenen die graag gasvrij willen leven. Daarnaast kunt u de haard volledig aanpassen aan elk interieur, met de keuze tussen een standaard houtset of een donkere houtset.

Ontdek de veelzijdigheid van de Element4 Sky Large Roomdivider Bio Outdoor haard, die niet alleen uw huis verwarmt maar ook uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Op zoek naar andere formaten? Bekijk ook onze modellen: Sky SmallRoomdividerElement4 Sky Large Roomdivider Bio Outdoor en Sky Medium RoomdividerElement4 Sky Large Roomdivider Bio Outdoor.

Laat de Element4 Sky Large Roomdivider Bio Outdoor haard schitteren in uw buitenruimte en geniet in stijl van warmte en elegantie. De perfecte aanvulling voor uw leefomgeving.

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Large Roomdivider Bio Outdoor Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 795
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 689
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld glas € 3225

Documentatie

Energielabel element4 sky large roomdivider bio.pdf

Productblad element4 sky large roomdivider bio.pdf

Lijntekening sky large roomdivider bio.jpg

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Gebruikershandleiding Element4.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven