, , , ,

Dovre Sense 403

 3.261,00

De Dovre Sense 403 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Nu is de Dovre Sense 203 ook in een grotere uitvoering beschikbaar, de Dovre Sense 403. Net als zijn kleinere broer heeft de 403 aan zijden glas waarmee er een ruim zicht is op het vlammenspel. Door de kachel iets te vergroten is het zicht op het vlammenspel nog beter geworden en is het vermogen ook wat toegenomen. Een ideale kachel voor de wat grotere ruimte. Met het nominale vermogen van 9kW kan een behoorlijke ruimte aangenaam warm gestookt worden.

De Sense 403 is beschikbaar in verschillende kleuren en in het emaille. De standaarduitvoering is in antraciet gelakt gietijzer. De emaille uitvoering zijn leverbaar in de kleuren creme wit, glanzend zwart, wit en grijs.

Deze houtkachel biedt de mogelijkheid om de verbrandingslucht uit de kruipruimte of van buiten te halen. Door het moderne verbrandingssysteem blijven de ruiten vrij van aanslag en is de uitstoot van schadelijke stoffen minimaal.

Tenslotte, de Sense 403 is ontworpen om te gebruiken. Het hoogwaardige gietijzer en de optionele emaille afwerking staan garant voor een lang en duurzaam leven. De bediening is bijzonder eenvoudig, de kachel heeft maar 1 bedieningshandle.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Hitteschild € 109

Documentatie

Lijntekening dovre sense403.pdf

Energielabel dovre sense 403.pdf

Dovre brochure 2023 2024.pdf

Dovre sense 403 gebruikershandleiding.pdf

Scroll naar boven