goedkope gashaard, een betaalbaar alternatief

Goedkope gashaard, een betaalbaar alternatief

Een gashaard is een luxe product en brengt veel sfeer in huis. Een product wat een wereld van verschil maakt in de inrichting van uw woning. Helaas heeft dat tot gevolg dat het prijskaartje van een grote en sfeervolle haard snel kan oplopen. Haarden van vele duizenden euro’s zijn geen uitzondering. Zijn er dan geen andere mogelijkheden? Zijn er geen betaalbare gashaarden? HaardenExpress heeft de oplossing wanneer u opzoek bent naar een betaalbaar alternatief. We helpen u graag om de juiste goedkope gashaard te vinden.

Wat maakt een gashaard kostbaar?

De nieuwste haarden worden steeds voorzien van de nieuwste technieken. Zo kunnen de haarden bediend worden met Smartphone of tablet. Haarden worden uitgevoerd met verlichting in het branderbed. Nieuwe regeltechnieken maken het mogelijk om de gastoevoer dynamisch te regelen en hiermee gas te besparen. Al deze nieuwe ontwikkelingen maken de gashaard een stuk complexer en daarmee kostbaarder.

Een andere belangrijke factor voor de prijs is het formaat. Hoe groter de haard, des te kostbaarder. Het maakt veel uit of u een bescheiden inbouwhaard met een breedte van 50cm aanschaft of een haard met een ruit van 1,5 meter.

Aanbod goedkope gashaarden

De vraag naar betaalbare alternatieven is de laatste jaren sterk gegroeid. Fabrikanten spelen op deze trend in en hebben het aanbod aangepast. Zo is er het nieuwe merk Global Fires geïntroduceerd. Een compleet aanbod van gashaarden tegen een zeer scherpe prijs. Al deze haarden zijn kwalitatief hoogwaardige producten maar dan net minder opties en accessoires dan bij de luxe merken.

Ook de bekende merken hebben vaak een aanbod aan goedkopere modellen. Zo is de Faber Fyn 450 een zeer betaalbaar model. Een alternatief, de Nederlandse fabrikant Bellfires heeft de Bellfires Smart Bell 45/60. De Smart Bell inbouwhaarden hebben een zeer scherpe prijsstelling.

Op alle gashaarden ontvangt u bij ons een hoge korting. Wanneer u een offerte aanvraagt blijkt die luxe gashaard opeens toch zeer betaalbaar. Natuurlijk ontvangt u ook op de goedkope gashaarden standaard een forse korting. Daarnaast hebben we altijd een ruim assortiment opruimingsmodellen en aanbiedingen. Dit kunnen showroommodellen, magazijnvoorraad of speciale acties zijn. Zeker is dat u op deze modellen nog meer extra korting krijg. Bekijk hier alle aanbiedingen. Zo hebben we regelmatig opruimingsmodellen met kortingen tot 50% korting!

Scroll naar boven