Global Fires haarden

Iedereen wil een comfortabele woonkamer met een warme uitstraling en warm gevoel. In tijden van crisis is het echter niet altijd mogelijk om hier veel in te investeren. Daarom gaan mensen op zoek naar juist die producten die naast de gewenste kwaliteit ook nog eens scherp geprijsd zijn. Op het gebied van gashaarden springen de haarden van Global Fires er direct uit. Deze fabrikant biedt u uitmuntende kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs!

Toont alle 11 resultaten

Global Fires levert maatwerk

Bij de haarden van Global Fires bestaat de mogelijkheid om de haard volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo kan er worden gekozen voor kiezelstenen of houtblokken als branderdecoratie. Daarnaast kan ook de achterwand en de schouw in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Zo heeft u keuze uit een traditionele en warme uitstraling, of juist een moderne en strakke uitstraling. Op deze manier kan de haard geplaatst worden in elk interieur, zonder hier uit de toon te vallen.

Compacte gashaarden

Het ontwerp van de haarden van Global Fires zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ultieme afstemming op de wensen van hedendaagse klanten. De modellen kunnen namelijk eenvoudig geplaatst worden en worden gekenmerkt door het ondiepe ontwerp en daarmee de geringe inbouwdiepte. Hierdoor neemt de haard relatief weinig ruimte in beslag. Zo hoeft de consument niet hele verbouwingen te organiseren om de haard te plaatsen en komen hier meerdere ruimtes in het huis voor in aanmerking. Ondanks de geringe diepte gaat dit niet ten koste van het zicht op de vlammen en het warme karakter dat ieder model de woonkamer kan bieden.

Global Fires, voor alles een passende oplossing

De modellen van Global Fires komen op veel verschillende vlakken overeen. In de eerste plaats zijn alle modellen zeer betaalbaar, in vergelijking met de andere modellen op de markt. Daarnaast staan de haarden bekend om hun uitstekende prestaties. Het rendement en vermogen kan concurreren met de best presterende haarden in de markt. Daarnaast heeft de fabrikant getracht, door de verscheidenheid aan modellen, iedere consument aan te spreken. Hierbij moet worden gedacht aan variatie in vormgeving, werking, accessoires en plaatsingsmogelijkheden. Hierdoor is het ondenkbaar dat er geen model beschikbaar is die aan de eisen van een willekeurige consument zal voldoen.

Betaalbaar comfort

In een markt waarin de prijzen steeds sneller oplopen is Global Fires echt vernieuwend. De verschillende haarden zijn zeer scherp geprijsd en bieden daarnaast bij aan ongeëvenaarde prestaties. Ook is de vormgeving eigentijds en dusdanig aan te passen dat deze aansluit bij de wensen en behoeften van iedereen.

Scroll naar boven