, , , , ,

Dru Metro 100XT/2 Eco Wave

 5.630,00

De Dru Metro 100 XT/2 is een hoekhaard met een ongekende breedte. Net als de andere haarden in deze serie is ook deze haard uitgerust met zogenaamde Vario-Burner techniek. Deze techniek staat garant voor een natuurlijk vlambeeld en een hoge efficientie.


De DRU Metro 100 XT/2 uit de DRU Metro lijn is een hoekhaard met een ongekende populairiteit. Net als de andere haarden in deze serie is ook deze haard uitgerust met de zogenaamde Eco-wave techniek. Met de Eco-wave heeft u ook op lager vermogen een haard met een prachtig vol vuurbeeld. Hiermee bespaart u tot 50% op uw gasrekening zonder consessies te doen aan de sfeer. Daarnaast kan de haard natuurlijk eenvoudig bedient worden via de afstandsbediening. Nieuw is dat de bediening ook kan gebeuren via een tablet. Via uw tablet heeft u ondermeer de beschikking over voorkeurs instellingen en voorgeprogrammeerde standen. Zo heeft u eenvoudig de volledige controle over deze prachtige gashaard.

De haard wordt standaard geleverd met een programmeerbare afstandsbediening, houtstammenset of carrara stenen en een bedieningsluik voor het regelblok en het bedieningspaneel. Voor de achterwand heeft u de keuze uit de standaard zwart gladde of u kunt kiezen voor de luxe ceraglass wand.

Naast deze hoekhaard die zowel in een linker- als rechteruitvoering leverbaar is levert DRU nog vele ander modellen van de DRU Metro met een vuurzicht dat circa 1 meter breed is. Zo kan u denken aan een tunnelhaard (Metro 100 XT Tunnel), de front haard (DRU Metro 100 XT), de 3-zijdige haard (DRU Metro 100 XT/3) en als XTL uitvoering (DRU Metro 100 XTL).

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

(aardgas of propaan)
Inclusief:
  • Houtset (bruin), stenen (wit) of glas (antraciet), afstandsbediening, bedieningsluik, elektronische ontsteking.
Optioneel:
• Interieur ceraglass € 405
• Clear View (ontspiegeld) glas € 270
• PowerVent® voorbereid (excl. Powerbox) € 935
Accessoires:
• Communicatiemodule voor wifi, voorbediening via tablet of smartphone € 260
• Inbouwkader 6S, breedte 100 mm (inbouw 64 mm) € 434
• Inbouwkader 6S, breedte 90-200 mm, maatwerk; prijs op aanvraag

Documentatie

Energielabel dru metro 100xt 2 41 rch.pdf

Lijntekening dru metro 100 xt 2.pdf

Installatiehandleiding dru nl metro 100xt 41 2 3 rch.pdf

Gebruikershandleiding dru nl voor rch toestellen.pdf

Brochure dru gas inbouwhaarden.pdf

Scroll naar boven