, , ,

Global Fires 60 Corner BF

 3.265,00

De Global Fires 60 Corner BF gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Veel mensen zouden erg graag een gashaard in hun woning willen installeren. Hierbij lopen ze echter tegen een aantal zaken aan die bij vele modellen een probleem vormen. De meeste modellen worden namelijk geleverd in een standaardmodel wat mensen beperkt in de plaatsingsmogelijkheden. Zo is het dan bijvoorbeeld niet mogelijk om de kachel op een hoek te plaatsen en heeft normaliter slechts een één-dimensioneel beeld op het vuurt. De Global 60 Corner is hier echter baanbrekend in en neemt al deze bezwaren in één klap weg.

Global 60 Corner, een haard met unieke plaatsingsmogelijkheden

Wat de Global 60 Corner uniek maakt is het feit dat deze gashaard speciaal is ontworpen om op de hoek van een muur of wand te plaatsen en dat voor deze zeer scherpe prijs. Dit is niet alleen een praktisch voordeel, maar geeft ook een prachtig beeld op de vuurhaard. Deze kan namelijk van 2 kanten worden bekeken en dit geeft diepte aan de vlammenzee. Dit zorgt voor een sterk verhoogde sfeer in de woonkamer van eenieder.

Stijlvol zwart of sierlijk naturel achterwand

De Global 60 Corner wordt geleverd met een zwart glad, ceraglas zwart of naturel profiel achterwand. Hierdoor kan zelf de gewenste uitstraling gekozen worden. De gashaard levert een rendement van 84% en levert een vermogen tussen de 5.4 en 5.7 kilowatt. De kachel heeft een geringe inbouwdiepte van 325 millimeter en is eenvoudig in te bouwen in uw woning. Informeer naar alle mogelijkheden in uw situatie.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

(Aardgas of propaan)
Inclusief
  • Inclusief houtset (bruin) of stenen (wit), afstandsbediening, elektronische ontsteking
  • Interieur zwart
Optioneel (meerprijs)
  • Interieur ceraglass € 195
  • Bedieningsluik, ivoorwit € 158

Documentatie

Lijntek global 60 corner m.pdf

Energielabel global fire 60 corner bf.pdf

Installatiehandleiding global nl global corner bf.pdf

Gebruikershandleiding global nl voor rce toestellen.pdf

Scroll naar boven