Bellfires Corner Bell gashaarden

De Bellfires Corner Bell is een serie van hoekhaarden, in verschillende groottes. Bellfires heeft voor deze serie prachtige gashaarden een knap ontwerp geleverd. Beide zijden van de hoekhaard bestaan namelijk uit glas. Op de hoek gaan die naadloos in elkaar over. Maar deze design-haard is uiteraard ook een zeer effectieve warmtebron. Hij voorziet zonder problemen uw woonkamer van de gewenste warmte.

Toont alle 9 resultaten

De nieuwe Bellfires Corner Bell 3

Bellfires blijft zijn gashaarden steeds doorontwikkelen. Zo is nu de nieuwe Bellfires Corner Bell 3 serie leverbaar. De sfeerhaarden zijn verder ontwikkeld en behouden de leidende positie in de gashaarden markt. Nieuw is bijvoorbeeld het unieke veiligheidssysteem van Bellfires. Dit zorgt ervoor dat uw gashaard in alle situaties veilig is, ook wanneer er onverhoopt overdruk mocht ontstaan. Uniek is de wijze om de overdruk te controleren en de vervangbaarheid van het veiligheidssysteem. Zo kunt u weer snel genieten van uw gashaard.

Andere vernieuwingen betreffen de zwart keramieken achterwand. Dit geeft het vuurbeeld nog een extra dimensie. Verder zijn de branders volledig herontworpen en is de houtstammen-set nog realistischer.

Vuur

U kunt zelf bepalen wat voor soort vuur u gaat krijgen van de Corner Bell. Gaat u voor een houtvuur? De decoratieve houtblokken zijn niet van echt te onderscheiden. De vlammen maken dit beeld ook zeer realistisch. Bellfires heeft namelijk een keramisch verbrandingssysteem gebouwd. Dat systeem zorgt niet alleen voor een zeer betrouwbare verbranding en vormvaste werking. Maar is ook speciaal ontworpen om prachtige, realistische vlammen weer te geven. Geen houtvuur? Kijkt u eens naar het marmer of naar de keramische keien.

Opties voor de Corner Bell

Zoals ook bij andere series van Bellfires kunt u ook de Corner Bell helemaal naar uw hand zetten. Naast de vuurdecoratie hebt u de keuze of de hoek zich links of rechts in de haard moet bevinden. Ook kunt een convectiemantel aanschaffen. Daarmee wordt koude lucht om de kachel heengeleid. Die lucht wordt daardoor verwarmd. Vervolgens wordt die lucht afgevoerd naar bijvoorbeeld andere kamers. Zo verwarmt u meerdere kamers.

Uiteraard beschikt de Corner Bell over een afstandsbediening. U kunt altijd de draaiknop op de haard zelf gebruiken. Maar ook vanuit de luie stoel is deze gashaard te bedienen. Het gemakt dient de mens!

Goed voor het milieu

De Cornel Bell is ontworpen om de belasting op het milieu klein te houden. Kleiner zelfs dan bij veel andere verwarmingsmethoden. Dat geldt niet alleen tijdens het gebruik, maar zelfs tijdens de productie. Het gesloten verbrandingssysteem zorgt altijd voor een optimale verbranding. Enkele aandachtspunten:

  • Duurzaam geproduceerd
  • Zeer schone verbranding
  • Hoog rendement
  • Zeer lage CO2 uitstoot
  • Zeer lage uitstoot van fijnstof

Corner Bell in verschillende maten

Bellfires maakt de Corner Bell in verschillende maten. Het uiterlijk is telkens hetzelfde. De breedtes van de modellen zijn:

  • Bellfires Corner Small, 70 cm breed
  • Bellfires Corner Medium, 96 cm breed
  • Bellfires Corner Large, 122 cm breed
  • Bellfires Corner XL, 144 cm breed
  • Bellfires Corner XXL, 169 cm breed

Scroll naar boven