, , , , ,

Dru Metro 100XT Tunnel Eco Wave

 6.390,00

De Dru Metro 100 XT Tunnel is een inbouwgashaard die naast het brede vuur ook meer hoogte heeft dan de standaard Metro 100 SL. Deze extra hoogte biedt u een nog beter zicht op de hoge gele vlammen. Deze haard is een doorkijkhaard, zodat u vanuit twee ruimten een mooi zicht op het vuur hebt.


De Dru Metro 100 XT Tunnel is een inbouwgashaard die naast het brede vuur ook meer hoogte heeft dan de standaard Metro 100. Deze extra hoogte biedt u een nog beter zicht op de hoge gele vlammen. Deze haard is een doorkijkhaard. Dat wil zeggen dat de haard van twee zijden een mooi zicht geeft op het vlammenspel. Deze haard is bijzonder geschikt wanneer uw woonruimte bijvoorbeeld verdeeld is in een eethoek en een zithoek.

Deze haard kan dan een mooie scheiding zijn tussen beide ruimten. En biedt u tevens de mogelijkheid om vanuit beide ruimten van uw haard te genieten. Het Slim Line systeem zorgt ervoor dat de haard volledig ingebouwd kan worden zonder dat de lijsten zichtbaar zijn. Voor het branderbed hebt u de keuze uit een authentiek houtblokken set of witte Carrara stenen.

Natuurlijk is de DRU Metro 100 ook als front inbouwgashaard leverbaar.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

(aardgas of propaan)
Inclusief:
  •  Houtset (bruin), stenen (wit) of glas (antraciet), afstandsbediening, bedieningsluik, elektronische ontsteking, ‘Easy release door system’ (klapdeur)
Optioneel:
• Clear View (ontspiegeld) glas € 620
• PowerVent® voorbereid (excl. Powerbox) € 935
Accessoires:
• Communicatiemodule voor wifi, voor bediening via tablet of smartphone € 260

Documentatie

Energielabel metro 100xt 41 tunnel rch.pdf

Lijntekening dru metro 100 xt tunnel.pdf

Installatiehandleiding dru nl metro 100xt 41 front tunnel rch.pdf

Gebruikershandleiding dru nl voor rch toestellen.pdf

Brochure dru gas inbouwhaarden.pdf

Scroll naar boven