, , ,

Jotul F 371 Advanced

 3.790,00

Deze Jotul houtkachel heeft innovatieve vormen en details welke zijn uit te breiden met exclusieve materialen, zoals speksteen of glas. De Jotul F 371 Advanced kachel staat op een open gietijzeren sokkel met legplank om bijvoorbeeld hout in te leggen.


Let op! Tijdelijke zomerdeal van Jotul, hierdoor mogen wij de Jotul F 371 Advanced aanbieden voor slechts € 3790 in plaats van € 4090. Wees er snel bij, want dit is een tijdelijke aanbieding!

Deze Jotul houtkachel heeft innovatieve vormen en details welke zijn uit te breiden met exclusieve materialen zoals speksteen of glas. De Jotul F 371 Advanced staat op de open gietijzeren voet met legplank om bijvoorbeeld hout in te leggen. Een exclusievere en natuurlijke uitstraling wordt verkregen door de optionele speksteen bovenplaat. De grote deur en zijruiten van deze Jotul houtkachel geven een fantastisch zicht op het prachtige vuurbeeld, wat zorgt voor een bijzonder sfeervol geheel. De Clean Burn technologie zorgt ervoor dat meer dan 90% van het stof en gassen in de rook wordt verbrand. Hierdoor heeft de kachel een lage uitstoot, nauwelijks rook en een laag verbruik van brandstof. Comfortabel genieten rondom deze houtkachel als middelpunt van uw woonkamer.

De nieuwe F 371 Advanced

De F 370-serie is bijzonder populair vanwege het doordachte en revolutionaire ontwerp. Deze kachel is dan ook niet zonder reden bekroond met vele prijzen en geldt als maatstaf voor een modern kachelontwerp. Desondanks is er nu een verbeterd ontwerp van deze kachel, de Advance uitvoering. De bediening is vereenvoudigd, de kachel is nu uitgevoerd met 1 luchtklep. Hierdoor is het aansteken en de temperatuurregeling eenvoudiger. Verder zijn de zijruiten nu uitgevoerd met een speciale coating zodat deze langer schoon blijven. Tenslotte, is het ontwerp in details aangepast voor een strakker ogend geheel.

Jotul F 371 High Top

Naast de standaard uitvoering van de F371 is er ook de High Top uitvoering. Deze heeft een extra ruimte boven de vuurkamer. Hier kan optioneel een warmtemagazijn ingeplaatst worden.

 • Gietijzeren houtkachel met clean burn verbrandingstechnologie
 • Fantastisch vuurzicht door de grote zijruiten
 • Leverbaar in grijs of mat zwart
 • Optioneel leverbaar: Glazen decoratieset (voor, zij en bovenzijde), bovenplaat in speksteen en decoratieve zijpanelen voor de zijruiten
 • Standaard geleverd met een aslade
Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
 • F 371v2 Advance BP
 • F 371v2 High Top Advance € 800
Accessoires
 • Heat Storage System voor High Top – 55kg/ 6 stenen (Let op: alleen voor bovenaansluiting) € 595
 • Verse luchtaansluiting Ø100, lengte 1 m € 140
 • Vloerplaat F 360/370 staal € 100
 • Vloerplaat F 360/370 glas € 95

Documentatie

Maattekening jotul f 370 advance.pdf

Energielabel jotul f 370 advance.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven