, ,

Element4 Sky Small Front

 5.995,00

De Element4 Sky Small Front gashaard is leverbaar via Kachelplaats.


Zoals de naam al zegt is de Element4 Sky Small Front een gashaard die klein van stuk is. Naast de kleinere ruit heeft deze haard nog wel het mooie vuur van zijn grotere broertjes de Sky Large en Sky Medium. Een echte blikvanger in het interieur dus. De haard kan worden uitgerust met een standaard houtset, een donkere houtset en een led gloeibed, zo is de haard aan te passen naar ieder interieur!

E-Save afstandsbediening

Voor optimaal comfort worden de haarden van Element4 geleverd met een radiografische afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een elektronische ontstekings- en regelsysteem waarmee gasbesparing tot 40% mogelijk is.

Element4 ProControl

De Element4 ProControl set maakt het mogelijk één of meerdere haarden te bedienen met uw smartphone of tablet. Met de app kunt u de haard bedienen zoals met de afstandsbediening, echter de biedt meer mogelijkheden. De haard heeft drietal ECO standen. Hiermee is er tot 45% te besparen op uw gasverbruik. De Element4 ProControl is geschikt voor alle smartphones (iOS of Android) en tablets (iOS en Android).

Creëer sfeer met de Element4 Sky Small Front via Kachelplaats

Wilt u uw woonkamer veranderen met de Element4 Sky Small Front? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Kachelplaats! Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het realiseren van de perfecte sfeer in uw huis. Bel nu of stuur ons een bericht en ontdek hoe deze prachtige haard uw interieur op een unieke manier kan veranderen!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • RealFlame burner
  • Incl. houtset
Optioneel:
  • Led gloeibed, bedienbaar met afstandsbediening of app € 475
  • Zwart glazen binnenwanden € 995
  • AR (Anti-Reflective) glas € 894
  • Extra brede trims – 10 cm – compleet € 335
  • Outdoor € 260
Accessoires:
  • ProControl € 295

Documentatie

Lijntekening gashaard sky s f.pdf

Energielabel element4 sky small front.pdf

Installatiehandleiding gashaard sky serie.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven