Dimplex elektrische haard

Wanneer u voor een Dimplex elektrische haard kiest, dan kiest u voor topkwaliteit, degelijkheid en topdesign. Door hun jarenlange ervaring hebben zij elektrische haarden op de markt gebracht, die zich van elk ander kunnen onderscheiden. Het assortiment van Dimplex elektrische haarden bestaat uit een ruime keuze aan zowel klassieke als moderne modellen, inbouwhaarden en vrijstaande haarden.

Resultaat 1–21 van de 64 resultaten wordt getoond

Elektrische haarden

Wist u dat Dimplex de expert is op gebied van elektrische sfeerhaarden? Het assortiment bestaat uit verschillende haarden met ieder zijn eigen voordelen.

De Dimplex Opti-Virtual is zo ontworpen dat u kijkt naar een levensecht voorbeeld op een scherm achterin de haard. Dankzij de unieke projectietechniek zijn ook de houtblokken zeer realistisch geprojecteerd. Het audiosysteem dat verwerkt zit maakt de beleving nog exclusiever. U kunt met de afstandsbediening namelijk zelf instellen hoe hard uw ‘open haard’ knispert!

Verder heeft Dimplex natuurlijk ook nog de bewezen en populaire waterdamptechniek in het assortiment. Met het Optimyst systeem ziet u letterlijk water branden. De waterdamp zorgt voor een realistisch vuurbeeld, leverbaar in verschillende breedtes.

Scroll naar boven