, , , ,

Dimplex Cassette 1000 projects Multi Optimyst

De Dimplex Cassette 1000 projects Multi Opti-Myst haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Bij de Dimplex Cassette 1000 projects Multi Opti-Myst hoeft u zelf geen water te vullen, dit model sluit u namelijk aan op een waterleiding. Wel zo handig! Het vuurbeeld blijft prachtig doorlopen.

De Dimplex Cassette 1000 projects Multi Opti-Myst combineert een prachtig realistisch vuurbeeld met een hoog gebruiksgemak. De haard kan eenvoudig op verschillende wijzen ingebouwd worden.

De Opti-myst techniek zorgt voor een zeer fraai en realistisch vuurbeeld. De modellen uit de Opti-myst serie waren al bijzonder populair, met de nieuwe cassette 1000 zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Multi variant

Met de Multi variant is het nu mogelijk om de vlam in verschillende kleuren te laten schitteren. Verder kan de cassette nu ook op de waterleiding aangesloten worden, het is dan niet langer nodig om met bakjes water aan de slag te gaan om de haard bij te vullen. Dit is vooral erg nuttig wanneer de haard veel wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de horeca.

Kies de houtset die bij u past

Nu is deze haard ook leverbaar met een extra brede houtset. Deze extra brede houtset steekt aan beide zijden 10cm uit waarmee de totale breedt 72,5cm wordt. De standaard houtset is even breed als de cassette zelf, 50cm.

Decoratie

Optioneel kan de Cassette 1000 ook zonder houtset geleverd worden, dan kunt u de cassette naar eigen inzicht decoreren. Bijvoorbeeld met kiezels, stenen, glas of echte houtstammen.

Tenslotte, de haard kan nu ook geluid maken! Het gezellige knisperende geluid van een sfeervol en warm haardvuur. Het geluid is eenvoudig te regelen en uit te schakelen via de afstandsbediening of direct via de knoppen.

De cassette 500, het standaard model

Deze cassette maakt het mogelijk om verschillende haarden aan elkaar te koppelen. U kunt ook kiezen voor een smaller model; de cassette 500. Naar wens, kan het vuur nog langer gemaakt worden met extra cassettes.

Nu de Dimplex Cassette 1000 projects Multi Optimyst bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Cassette 1000 projects Multi Optimyst elektrisch haard van ons merk Dimplex bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 06 26. U kunt een selectie van de haarden van Dimplex ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dimplex Cassette 1000 projects Multi Optimyst elektrische haard bij u thuis?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Opties

Opties
  • Logset 1000 € 653

Documentatie

Lijntekening dimplex cassette 1000 projects.pdf

Dimplex lijntekening vuurbed 1000.pdf

Dimplex cassette 1000 projects product sheet nl.pdf

Gebruikershandleiding dimplex cassette 1000 projects gb de nl fr it pl.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven