, , , ,

Dimplex Cassette 400 LED Optimyst

 847,00

De Dimplex Cassette 400 Opti-Myst haard is leverbaar via Kachelpaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Opti-Myst techniek staat valt op door het zeer realistische vuurbeeld. De combinatie van het Opti-Myst vuurbeeld en het rookeffect vindt u ook terug bij de Cassette 400 van Dimplex. Deze inbouwunit is eenvoudig te plaatsen door zijn bescheiden afmetingen. Eventueel kan er een lijnvuur gecreëerd worden door meerder haarden naast elkaar te plaatsen.

Deze haard heeft geen verwarmend vermogen. Het bijvullen van het waterreservoir gaan bijzonder eenvoudig. Hiervoor tilt u de bovenzijde met houtdecoratie op en u kan de haard bijvullen. Hierdoor is dit model meer geschikt om volledig in te bouwen dan Cassette M en L, waarbij de haarden bijgevuld worden door een lade aan de voorzijde.

De gezelligheid van het knisperen van het hout in de openhaard, wie zegt daar nou geen nee tegen? Nu worden de Dimplex Cassette 400 en 600 uitgevoerd met een levensecht geluidseffect van een heerlijk houtvuur. In de elektrische haard zit namelijk een module die het geluid nabootst van een echt haardvuur.

Wanneer u naar een grotere inbouwunit op zoek bent kunt u ook naar de Dimplex Cassette 600 kijken.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Houtset
  • Geen
  • Houtset 400   € 150

Documentatie

Lijntekening dimplex cassette 400 led 2020.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven