, , , , ,

Dimplex Cassette 600 LED Optimyst

 847,00

De Dimplex Cassette 600 Opti-Myst haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Met de inhang cassette van Dimplex kunt u eenvoudig een prachtig en sfeervol haardvuur creëren. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Af en toe vult u het waterreservoir bij en u kunt weer uren genieten van een fraai schouwspel met levendige vlammen. Niet zonder reden zijn de Dimplex Opti-myst haarden bijzonder populair.

De Cassette 600 Opti-myst is ontworpen eenvoudig te kunnen plaatsen en te gebruiken. Voor het bijvullen volstaat bij de Cassette 600 om de bovenzijde met de houtdecoratie op te tellen. Daarna kunt u eenvoudig bij het waterreservoir.

De gezelligheid van het knisperen van het hout in de openhaard, wie zegt daar nou geen nee tegen? Nu worden de Dimplex Cassette 400 en 600 uitgevoerd met een levensecht geluidseffect van een heerlijk houtvuur. In de elektrische haard zit namelijk een module die het geluid nabootst van een echt haardvuur.

Eventueel kunt u ook meerdere haarden in lijn plaatsen. Naast dit model heeft Dimplex nog een ruim aanbod aan andere Opti-myst haarden. Het volledige assortiment kan u hier terug vinden.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Houtset
  • Geen
  • Houtset 600 L € 218

Documentatie

Lijntekening cassette 600 led onderbak .pdf

Dimensional drawing logbed 600 cassette 400l.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven