, , , ,

Dimplex Sunningdale

 2.511,00

De Dimplex Sunningdale elektrische haard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

De Dimplex Sunningdale behoort tot de nieuwste generatie elektrische haarden. Deze haard is met een Opti-V “brander” uitgevoerd. Dit geeft een zeer realistisch vuurbeeld. Om te “branden” is alleen een stopcontact, dit in tegenstelling tot de Stockbridge 2.0 en Stonebridge Opti-myst. Deze modellen werken met waterdamp en niet met projectie zoals de Sunningdale. Dit maakt de Sunningdale zeer geschikt voor situaties waar de haard veel wordt gebruikt of in publieke ruimtes waar geen toezicht is.

De haard heeft een regelbare lichtintensiteit. De verlichting wordt verzorgd door LED-lampen. Daarnaast wordt de haard compleet met geluidsmodule geleverd. Deze geeft het knisperende geluid van een echt houtvuur. Verder kan de Sunningdale ook bijverwarmen met een elektrisch verwarmingselement. Deze kan 1 of 2 kW bijverwarmen. De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd.

Het installeren is eenvoudig, alleen de stekker in het stopcontact steken. Verder hoeft er niets gedaan te worden. Met de LED-verlichting bent u verzekerd van een lange levensduur van de lampen en een laag stroomverbruik.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening dimplex sunningdale.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven