, , , ,

Kalfire GP65/55C

 5.250,00

De Kalfire GP65/55C gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Kalfire GP65/55C is een hoekhaard met een bescheiden breedte maar met een hoge ruit. De haard is uitgevoerd met de luxe en moderne Prestige brander van Kalfire. Hiermee behoort tot de meest complete en realistische gashaarden van dit moment. Zo komen de vlammen uit de houtblokken. Daarnaast kan het “houtvuur” ook echte vonken geven als kiest voor de optionele Natural Spark Generator (NSG).

Kalfire is al jaren de meest innovatieve gashaarden fabrikant. Zo ook met de nieuwe optie om bij een gashaard ook vonken toe te voegen voor een nog realistischer vuurbeeld. Alle Prestige haarden kunnen nu worden uitgebreid met deze NSG optie.

De GP65/55C is de kleinste hoekhaard met de Prestige brander. Als u een grotere haard overweegt kunt u kijken naar een model met een hogere ruit, de GP65/75C, of een breder model, de GP80/55C.

Met een bescheiden verwarmend vermogen van maximaal 5kW is deze haard ook geschikt voor woningen met een beperkte warmtebehoefte zoals goed geisoleerde woningen of de kleinere woonkamer. Daarnaast biedt de haard ook de mogelijkheid om de haard in een Eco-stand te zetten. Dan behoudt de haard het levendige vlammenspel met grote vlammen maar geeft deze tot 40% minder warmte af. Ideaal voor de momenten dat de haard minder warmte hoeft te geven zoals in het vroege najaar of het late voorjaar.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Binnenwerk:
  • Vlak
  • Keramisch glas € 350
  • Design € 457
Opties:
  • Hybride/LED-functie € 333
  • Natural spark generator € 463
  • Convectiemantel € 164
  • Flexibele gasslang 1,5 m
  • Flexibele gasslang 4 m € 108

Documentatie

Energielabel kalfire gp65 55c.pdf

Lijntekening kalfire gp 65 55cl.pdf

Lijntekening kalfire gp 65 55cr.pdf

Handleiding kalfire G GP.pdf

Installatie instructie kalfire g gp nl.pdf

Brochure kalfire gesloten gashaarden.pdf

Scroll naar boven