, , ,

Kalfire Gi75/59F

 6.250,00

De Kalfire Gi75/59F gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Gi-technology

Kalfire introduceert nieuwe modellen met de GI-technology. Deze technologie is voorbereid op de toekomst, zo kan de haard beter bediend worden door een uniek besturingssysteem, met unieke functies. Via de app is het mogelijk om tot wel 10 verschillende Moods te programmeren, met deze moods kunt u uw eigen voorkeur aangeven. Zo is er voor iedere stemming een andere mood.

Comfort

Met de Comfort functie activeert u één van de drie gemiddelde vlamhoogtes. Dit kan tot wel 80% besparen op het gasverbruik van deze gashaard. Mede dankzij de drie afzonderlijk aangestuurde gaskleppen blijft het vlambeeld levendig en mooi.

Vuurbeeld

Na uitgebreid onderzoek zijn de Emberglow en de “spark generator” ontwikkeld en toegevoegd aan deze haarden. De Emberglow geeft het gloeibed een realistische gloei, terwijl de “spark generator” natuurgetrouwe vonken creëert die willekeurig boven de vlammen dansen. Dit zorgt voor een continue en betoverende stroom van beweging in de haard.

Opties

De haard wordt standaard geleverd met een vlak binnenwerk en een 4-zijdig inbouwkader 3cm (diep), 4 mm (dik). Er zijn verschillende opties om de haard uit te breiden.

Direct de Kalfire Gi75/59F kopen bij Kachelplaats

Heeft u interesse in de Kalfire Gi75/59F? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan bij Kachelplaats voor de meest scherpe prijs. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs via 038 760 06 26, of stuur een e-mail naar info@kachelplaats.nl. We staan graag voor u klaar!
Merk

Energielabel

Brandstof

,

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Inbouwkaders:
  • 4-zijdig, 3 cm (4mm)
  • 4-zijdig, 7 cm (8mm) € 235
  • 4-zijdig, 10 cm (8mm) € 265
Binnenwerk:
  • Vlak
  • Keramisch glas € 435
  • Design € 587
Opties:
  • Natural spark generator 2 € 527
  • Ontspiegeld glas € 333
  • Convectiemantel € 192

Documentatie

Energy Label Kalfire_Gi75_59f_g25_lc.pdf

Lijntekening kalfire gi 75 59f.pdf

Gebruikershandleiding kalfire gi nl.pdf

Installatie instructie kalfire gi nl.pdf

Brochure kalfire gi 2022 nl pdf.pdf

Scroll naar boven