Kalfire gashaarden

De Kalfire gashaarden passen in ieder interieur, van modern tot klassiek en hebben een zeer realistisch vuurbeeld. Deze haarden maken gebruik van een gesloten systeem. Hierdoor kunnen ze overal geplaatst worden. De belangrijkste kenmerken van de haarden zijn het hoge rendement, het bedieningsgemak en het zeer realistische vuur. Verder valt het direct op dat het vuurbeeld niet verstoord wordt door hinderlijke lijsten.

Resultaat 1–21 van de 45 resultaten wordt getoond

De nieuwe Kalfire Prestige

Kalfire heeft recent haar assortiment gashaarden uitgebreid met de nieuwste modellen. Deze nieuwe haarden zijn uitgevoerd met de Prestige-brander. Haarden die een open haard benaderen op een wijze zoals een gashaard dat nog nooit eerder gedaan heeft, een gashaard was nog niet eerder zo realistisch.

Top 10 kenmerken Kalfire gashaarden

 1. Het vuurzicht is maximaal, het zicht op het vuur wordt niet beperkt door randen aan zij-of onderkant. Hierdoor profiteert u van maximaal zicht op het vuur.
 2. Realistisch vuurbeeld, Kalfire past de speciaal ontwikkelde Kal-glow gloeivulling toe in de gashaarden. Dit zorgt voor een bijzonder warm en sprankelend gloei effect, wat niet van een houtvuur te onderscheiden is. Zelfs in de laagste stand geeft een Kalfire haard een realistisch vuurbeeld.
 3. Echte houtstammen, mede door nieuwe technieken zijn de huidige keramische houtstammen niet van de echte te onderscheiden.
 4. Zuinig, de haarden hebben een HR+ label. Dit wil zeggen dat deze een zeer hoog rendement heeft. Dit is goed voor het milieu en voor uw gasrekening.
 5. Afstandsbediening, de gashaard is eenvoudig te bedienen, mede door de afstandsbediening waarmee de haard volledig gecontroleerd kan worden.
 6. Veilig, de haarden hebben wel 3 beveiligingssystemen, hiermee is de haard één van de veiligste in zijn klasse.
 7. Overal te plaatsen, de Kalfire gashaard kan (bijna) overal geplaatst worden. De haard kan met een horizontaal rookkanaal tot 7 meter geïnstalleerd worden.
 8. Ruimtebesparend, de haard heeft een inbouwdiepte van  slechts 35 cm. Hiermee neemt de haard weinig ruimte in en is deze in ieder interieur te plaatsen.
 9. Flexibel in ontwerp, de voet van de haard is slechts 9 cm. Hiermee is de haard uiterst geschikt voor zowel moderne ombouwen als klassieke schouwen.

Kalfire ECO-line

In 2012 is Kalfire gekomen met een vernieuwde versie binnen de productgroep, de ECO-line. De ECO-line is het bewijs dat Kalfire afgelopen jaren niet stil gezeten heeft. Vele vernieuwingen en verbeteringen zijn in deze productlijn verwerkt. Hieronder een opsomming:

 • Voorzien van ECO-stand. Een door Kalfire ontwikkeld systeem om gas te besparen, zonder afbreuk te doen aan het vuurbeeld. Deze stand maakt het mogelijk om met prachtig volle vlammen toch 40% gas te besparen.
 • De mogelijkheden om de haard op afstand te bedienen zijn toegenomen. Naast de afstandsbediening kan u de haard ook via iPhone, iPad of Android-telefoon bedienen. Net wat u het makkelijkste uitkomt.
 • Natuurstenen plateaus kunnen nu doorlopen tot aan het glas van de haard. Hiermee krijgt u talloze nieuwe mogelijkheden om een Kalfire ECO-line gashaard fraai in te bouwen.
 • Easy doorsystem, met het nieuwe systeem om de ruit te bevestigen is het nog eenvoudiger om de ruit te verwijderen. Zonder gereedschap haalt u eenvoudig de ruit uit uw haard.

De nieuwe norm, de Prestige

De opvolger van de ECO-line brander is de Prestige. Dit type brander was de eerste op de markt waarbij de vlammen niet alleen uit de stookbodem komen, maar uit de houtblokken. Niet eerder was het vuurbeeld van een gashaard zo realistisch!

De houtstammen zijn daarnaast voorzien van extra gloeivezels voor een nog realistischer vuurbeeld. De nieuwste toevoeging is de Natural Spark Generator (NSG). Deze voegt nu ook de vonken van een houtvuur toe aan een gashaard. Hiermee is Kalfire opnieuw de eerste op de markt!

kalfire-natural-spark-generator

10 redenen om te kiezen voor Kalfire gashaard met Prestige brander

 1. Nog nooit was een gashaard zo realistisch – de unieke branders van Kalfire samen met het gestapelde hout zorgen voor een zeer natuurgetrouw vuurbeeld, met de sfeer van een open haard. Door de keramische houtstammetjes speciaal op te stapelen komt het vuurbeeld beter tot zijn recht, de vlammen komen hoger. Daarnaast is de brander niet alleen in het vuurbed geplaatst, maar ook in de houtstammen. De vlammen komen direct uit de houtset. Verder zijn de houtstammen voorzien van speciale gloeivezels.
 2. Hybride – de optionele ledverlichting in de stookbodem zorgt voor een levendig gloeibeeld. Zowel als de haard brandt of als de haard gedoofd is.
 3. Strak in te bouwen – Een naadloze overgang tussen de haard en de ombouw zorgt voor een minimalistisch ontwerp. Wanneer de natuursteen doorloopt tot aan de kaderloze ruit, heeft u net een echte open haard. Een schitterend voorbeeld hiervan is de 105/79. Deze haard is zeer goed te combineren met de schouw Maarten. Wanneer u voor de haard een uitvoering met gemetselde achterwand en ontspiegeld glas kiest, dan heeft u een moderne gashaard die nauwelijks te onderscheiden is van een open haard.
 4. Bespaar op de stookkosten – door de ECO-stand verbruikt de Prestige 40% minder gas. De Prestige heeft deze unieke stand naast de 8 standaard gasstanden. Bij de ECO-stand wordt het gas gepulseerd geregeld. Door afwisselend iets meer en minder gas naar de brander te sturen ontstaat een mooi opflakkerend vuur. Hiermee bespaart u fors op het gasverbruik ten opzichte van de haard op vol vermogen te laten branden. Zo geniet u ook bij een lagere stand met minder warmte van een vol een prachtige vlammenbeeld!
 5. Bediening via app of afstandsbediening – de haard is eenvoudig te bedienen via de iMatch afstandsbediening of via een tablet/smartphone met de Kalfire App.
 6. Veilig – de Kalfire haarden behoren tot de veiligste gashaarden op de markt.
 7. Eenvoudig schoon te maken – de ruit van de haard is zeer eenvoudig te reinigen. Zonder gereedschap en in enkele stappen kan de ruit verwijderd én weer teruggeplaatst worden.
 8. Voor passiefhuizen – de ECO-prestige haarden zijn nagenoeg luchtdicht. Hierdoor kunnen ze ook gebruikt worden in zeer goed geïsoleerde woningen, zogenaamde passiefhuizen en hebben afzuigkappen en ventilatiesystemen geen invloed op de werking van de gashaard.
 9. Hoog rendement – de modernste brandertechnieken zorgen voor een hoog rendement. Daarnaast voldoet de Prestige aan de strengste milieueisen.
 10. Lange levensduur en garantie – op gashaarden van dit niveau verwacht u lang garantie te krijgen, en dat is ook zo. Met het juiste advies, installatie door een vakman en bij het juiste gebruik kunt u jarenlang genieten van een fraai vlammenbeeld. In samenspraak met de fabrikant zorgen wij voor de beste service en onderhoud, dit gedurende de gehele levensduur van uw Prestige-haard.

Scroll naar boven