, , ,

Dik Geurts Ivar 5 Store

 2.149,00

De Dik Geurts Ivar 5 Store is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs. 


De Dik Geurts Ivar 5 Store is een houtkachel uit de “Ivar-serie” van Dik Geurts. Dit is een vrijstaande houtkachel, gemaakt van staal gecombineerd met een gietijzeren deur met ruit en een vermiculiet interieur. Dit model is geschikt voor goed geïsoleerde en passiefwoningen, want met een gemiddeld vermogen van 5 kW kunt u prima stoken zonder dat het te warm wordt in de ruimte. De “Store” is voorzien van een houtopslag onder de brandkamer. Dit is niet alleen stijlvol, maar u heeft het hout ook direct bij de hand wanneer er weer een blok hout op het vuur mag.

De Ivar 5 Store uitgevoerd met houtopslag

De Ivar 5 Store vrijstaande kachel is uitgevoerd met een houtopslag onder de kachel. Hier kan op een praktische, stijlvolle manier hout worden bewaard. Dit model kan vrijstaand geplaatst worden. Verder zit de rookgasaansluiting aan de bovenzijde en aan de achterzijde. De houtkachel is tevens voorzien van een eenvoudig te verwijderen “koude” handgreep. De bediening van de luchttoevoer kan gemakkelijk via een enkele luchtschuif.

Dik Geurts Ivar 5 bestellen bij Kachelplaats

Past het eigentijdse design van de Dik Geurts Ivar 5 Store perfect bij uw interieur en wilt u in de koude wintermaanden genieten van een gezellig houtvuur? Vraag dan direct een offerte aan via onze site voor een persoonlijke aanbieding. Wist u dat wij de installatie voor u kunnen verzorgen? Met onze gecertificeerde installateurs weet u zeker dat de houtkachel goed en veilig wordt geïnstalleerd. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van de Dik Geurts Ivar 5 Store. Wilt u meer informatie of een deskundig advies? Neem dan contact met ons op.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Buitenluchtaansluiting EA
  • Buitenluchtaansluiting RS € 440
Accessoires
  • External airkit (buitenlucht aansluiting) € 140
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Verloop Ø 125-130 mm, 120mm  € 86
  • Verloop Ø 125-130 mm, 1000mm  € 169
  • Schermplaat € 103
  • Vloerplaten (overleg met adviseur)

Documentatie

Lijntekening Dik Geurts Ivar 5 Store.pdf

Installatiehandleiding dik geurts ivar 5.pdf

Energylabel dik geurts ivar 5 store.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven