, ,

Jydepejsen H530

 3.025,00

De Jydepejsen H530 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


De Jydepejsen H530 is een moderne inzethaard met een eenvoudig, strak design. Deze houthaard is bij uitstek geschikt om in een bestaande situatie te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer u nu een open haard heeft en wilt blijven genieten van een houtvuur. Een van de voordelen van deze haard is de convectiewarmte, die niet gerealiseerd kan worden met een open haard. Daarnaast heeft deze inzethaard een veel hoger rendement dan een open haard en kunt u gecontroleerder stoken. Zo bespaart u dus brandhout.

Glazen front

De Jydepejsen H530 houtkachel is ook verkrijgbaar met een glazen front: de H530 glas front.

Extra garantie!

5 jaar garantie: de extra lange garantieperiode van Jydepejsen biedt u nog meer zekerheid bij uw aankoop.

Binnenbekleding van de Jydepejsen houtkachels

Binnenbekleding: de vermiculite platen die in de verbrandingskamers van Jydepejsen kachels worden gebruikt, zijn bestand tegen directe blootstelling aan vlammen tot 1100 graden celsius. De platen isoleren de verbrandingskamer, waardoor een hogere verbrandingstemperatuur, betere ontgassing van het hout en, als gevolg daarvan, een betere prestatie van de houtkachel wordt bereikt.

Vraag naar meer informatie bij Kachelplaats

Ontdek de moderne pracht van de Jydepejsen H530, een inzethaard met een strak en eenvoudig design, perfect voor integratie in bestaande situaties. Of u nu wilt genieten van een sfeervol houtvuur in uw bestaande open haard of op zoek bent naar een nieuw stookalternatief, de H530 biedt de perfecte oplossing. Plaats uw bestelling voor de Jydepejsen H530 bij Kachelplaats of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag bij een warm en comfortabel huis.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur
  • Grijs
  • Zwart
Opties
  • Buitenluchtaansluiting 100 mm € 115

Documentatie

Lijntekening jydepejsen h530.jpg

Scroll naar boven