, ,

Trimline Woody Air 6

 1.825,00

De Trimline Woody Air 6 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Trimline Woody Air 6 houtkachel is strak uitgevoerd en voorzien van een convectieruimte rondom de kachel. Dankzij deze convectieruimte kan de Woody Air 6 dichter bij brandbare materialen worden geplaatst. Daarnaast biedt deze kachel u de flexibiliteit om de pijp zowel aan de boven- als achterzijde aan te sluiten. Met een rendement van 80% voldoet deze kachel ruimschoots aan de eisen van het nieuwe Europese keurmerk “Eco Design”.

Hoog rendement en strenge normen

Naast het voldoen aan de Europese norm, voldoet de Woody Air 6 ook aan de strenge Duitse norm “BImSchV Stufe 2”. Deze norm behoort tot de strengste in Europa en vereist zeer lage emissiewaarden van stof en CO voor houtgestookte toestellen, wat deze kachel bijzonder milieuvriendelijk maakt.

Woody Air 6 bij Kachelplaats

Meer informatie over de Trimline Woody Air 6 en andere kachels vindt u op Kachelplaats. Neem eens een kijkje en ontdek welke haard het beste bij u past. Misschien heeft u al gekeken en is dit de haard waar u naar op zoek bent. In dat geval helpen we u graag verder. Neemt u gerust contact met ons op!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Buitenluchtaansluiting onder € 70
  • Buitenluchtaansluiting achter € 100

Documentatie

Enerielabel trimline woody air 6kw.pdf

Lijntekening helex woody air 6kw.pdf

Trimline woody air 6 productblad.pdf

Brochure trimline fires hout en pelletkachels 2023 2024.pdf

Scroll naar boven