, , ,

Element4 Lucius 240H

Dit product is niet meer leverbaar


De Element4 Lucius 240H is een goed voorbeeld van de luxe en zeer grote gashaarden die Element4 in haar assortiment heeft. De Lucius modellen zijn de zogenaamde roomdivider haarden. Dat zijn tunnelhaarden met aan 1 zijkant een ruit. Dit zorgt voor een grandioos vuurzicht vanuit 3 hoeken. Zoals de naam al doet vermoeden is dit type haard zeer geschikt om te plaatsen op de scheiding tussen 2 ruimtes. Bijvoorbeeld tussen woon- en eetkamer.

De brander in de Lucius 240H is de multi-burner van Element4. Deze brander kan van verschillende decoraties voorzien worden. De keuze is uit: houtset, witte carrara kiezels, witte stenen of grijze stenen. Standaard wordt een zwart vlak stalen zijwand gemonteerd. Optioneel is deze te vervangen door een zwart glazen binnenwand. Deze binnenwand geeft een extra dieptewerking en reflectie van het vlammenspel.

Naast deze zeer grote roomdivider heeft Element4 ook een fronthaard met deze afmetingen: de Modere 240H, een tunnelhaard: Tenore 240H, een hoekhaard: Bidore 240H en natuurlijk de meest complete haard: Club 240, de gashaard met LED-verlichting in de stookbodem.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

  • Roomdivider
  • Multiburner, houtset, witte carrara kiezels of grijze- of witte stenen

Optioneel
  • Zwart glazen binnenwand

Documentatie

Lijntekening gashaard lucius 240h.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven