, ,

Element4 Modore 240

 10.838,00

De Element4 Modore 240 gashaard binnenkort bij u thuis? Neem contact op voor de scherpste prijs bij Kachelplaats.


Na het succes van zijn toch forse broertje, de Element4 Modore 140, is er nu een nog bredere gashaard: de Element4 Modore 240. Deze haard heeft een 240cm breed vuurzicht, hiermee hoort deze haard tot de allerbreedste haarden op de markt. Het vlammenspel wordt geleverd door 3 onafhankelijke branders. Zo past u het vuur altijd aan naar uw wensen.

Met deze afmetingen en het forse vermogen van 15kW is heeft u een grotere ruimte nodig om deze haard goed tot zijn recht te laten komen. Op dat moment heeft u wel de blikvanger van uw woning, een haard met een ruit van 240cm breed en 38cm hoog.

Modore 240 of de extra hoge Modore 240H

De ruit van standaard uitvoering van de Modore 240 meet een hoogte van 38cm. Dit geeft de ruit een bijzonder panorama vuurzicht. Naast deze uitvoering is er nu ook de Modore 240H leverbaar. Hiervan is de ruit 50% groter, en dus fors meer vuurzicht. De ruit heeft bij deze uitvoering een hoogte van 57cm

De haard wordt compleet met afstandbediening en elektronische ontsteking geleverd. Voor de branderdecoratie kan u kiezen uit: witte of grijze marmersplit, witte carrara kiezel of een meer traditionele houtset. De wanden kunnen ook uitgevoerd worden in zwart glas, dat geeft het vlammenspel meer diepte en levendigheid.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief:
  • Multi-brander
  • Keuze uit houtset, witte carrara stenen, witte of grijze marmersplit
Optioneel:
  • Zwart glazen binnenwanden (achterwand zwart glas bestaat uit 2 delen) € 1317
Accessoires:
  • ProControl € 295

Documentatie

Lijntekening element4 modore 240.pdf

Modore 240 g20 energielabel.pdf

Installatiehandleiding gashaard modore 240.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven