, , ,

Element4 Tenore 240H

Dit product is niet meer leverbaar


Op zoek naar een gashaard waar geen einde aan komt? Dan is de Element4 Tenore 240 de keuze. Deze doorkijk gashaard, ook wel tunnelhaard genoemd, heeft een breedte van wel 240cm. Met het vuurzicht van 2 kanten geeft deze haard een bijzonder ruimtelijk effect. Zeer geschikt om te plaatsen op de scheiding tussen 2 vertrekken of om een ruimte een extra ruimtelijk effect te geven.

De Tenore 240 wordt standaard met elektronische ontstekening geleverd. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd. Voor de branderdecoratie heeft u de keuze uit een houtset, witte carrara kiezels en witte of grijze marmersplit.Ook wanneer u eventueel de haard op propaan wilt laten branden is dat geen probleem.

Tenore 240 of de Tenore 240H

De Tenore 240 van Element4 is leverbaar in 2 uitvoeringen. De gewone Tenore 240 heeft een ruit hoogte van 38cm. Hiermee is het een zeer brede haard met een relatief lage ruit.

Wilt u meer vuurzicht? Kies dan voor de Tenore 240H. Van deze haard is de ruit ruim 57cm hoog. Dit geeft 50% meer vuurzicht. Daarnaast kan de Tenore 240H ook uitgevoerd worden met binnenwanden van zwart glas. Dit geeft extra weerspiegeling van het vlammenspel.

Wanneer u opzoek bent naar een haard met dezelfde breedte maar niet in een tunnel uitvoering, dan kan ik u aanraden naar de Modore 240 te kijken.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief multiburner:
Keuze uit:
    • Houtset, witte carrara stenen, witte of grijze marmersplit

    Documentatie

    Lijntekening gashaard tenore 240h.pdf

    Brochure element4 nl.pdf

    Scroll naar boven