, , ,

Element4 Bidore 240H

Dit product is niet meer leverbaar


Element4 heeft een ruim aanbod zeer brede gashaarden. De Element4 Bidore 240H is hier een goed voorbeeld van. De ruit meet 2,4 meter. Dit maakt het de breedste gesloten gashaard op de markt met een ruit uit 1 stuk. Deze gashaard is uitgevoerd met 3 los van elkaar te bedienen branders. Dit zorgt zowel voor een indrukwekkend breed vuur als voor een goed te controleren gashaard. Zo heeft u optimale sfeer onder alle omstandigheden.

Natuurlijk is deze hoekhaard leverbaar in zowel een linker als rechterhoek. Voor de branderdecoratie kan u kiezen uit een houtstammenset, witte carrara kiezels, witte stenen of grijze stenen. Verder is de standaard zwarte achterwand te vervangen door een zwart glazen uitvoering. Vanwege de afmetingen bestaat deze wel uit 2 delen.

Met een vermogen tot 15kW is de warmte afgifte van de Bidore 240H fors te noemen. Dit maakt de haard niet geschikt voor zeer goed geïsoleerde of kleinere ruimtes. Wellicht wilt u een haard met deze afmetingen ook alleen plaatsen in zeer grote ruimte, waar zijn dimensies tot recht komen.

Naast de hoekhaard heeft Element4 ook een fronthaard met deze afmetingen: de Modere 240H, een tunnelhaard: Tenore 240H en natuurlijk de meest complete gashaard: Club 240, de gashaard met LED-verlichting in de stookbodem.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

  • Hoek model, links of rechts
  • Multiburner, houtset, witte carrara kiezels of grijze- of witte stenen
Optioneel
  • Zwart glazen binnenwanden (achterwand zwart glas bestaat uit 2 delen) 

Documentatie

Lijntekening gashaard bidore 240h l.pdf

Lijntekening gashaard bidore 240h r.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven