, , ,

Element4 Sky Medium Front Bio Outdoor

 8.269,00

Bekijk de Element4 Sky Medium Front Bio Outdoor Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl


Maak kennis met de betoverende Element4 Sky Medium Front Bio Outdoor haard. Als grote broer van de Element4 Sky Small Bio Outdoor, is deze imposante variant een absolute blikvanger op zich. Met zijn royale afmetingen biedt deze haard een prachtig hoog en levendig vlambeeld dat elke buitenruimte verfraait. Wat deze haard extra speciaal maakt, is dat hij niet alleen beschikbaar is als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Hierdoor is hij ideaal voor woningen zonder gasaansluiting en voor diegenen die graag gasvrij willen leven.

Bovendien kunt u deze haard volledig aanpassen aan uw persoonlijke stijl, met de keuze tussen een standaard houtset of een elegante donkere houtset. Hierdoor wordt de Element4 Sky Medium Front Bio Outdoor haard een naadloos onderdeel van uw buitenomgeving, ongeacht uw visuele voorkeuren.

Ontdek ook onze andere modellen: Sky Small Front Bio Outdoor en Sky Large Front Bio Outdoor voor nog meer mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren.

Kies voor de Element4 Sky Medium Front Bio Outdoor haard en verrijk uw buitenleven met stijl, warmte en verfijning.

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Medium Front Bio Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: (donkere) houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 365
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 1495
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld AR-glas € 990

Documentatie

Energielabel element4 sky medium front bio.pdf

Lijntekening Bio ethanolhaard Sky Medium Front.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven