, , ,

Dik Geurts Jannik Large

 2.690,00

De Dik Geurts Jannik Large is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte.


Ontdek de Dik Geurts Jannik: een meesterwerk van robuuste elegantie, tijdloos design en stoere allure in één. Dit maakt deze kachel tot een zeer populair model. Bovendien is de kachel voorzien van verfijnde details waardoor hij in tal van omgevingen perfect tot zijn recht komt.  En het beste van alles? De Jannik is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: de Jannik Medium, Low, de Jannik Medium, High en de Jannik Large, zodat u altijd de perfecte keuze kunt maken voor uw situatie.

Gemakkelijk in gebruik

De kachel heeft een ruim vuurzicht door de grote ruit aan de voorzijde. Het vuur is goed en nauwkeurig te regelen door de luchtschuif. Verder sluit het verwarmende vermogen goed aan bij de wensen van een gemiddelde situatie.

De modellen zijn standaard uitgerust met een externe luchttoevoer, die aan de onderkant van de kachel kan worden gemonteerd voor een optimale verbranding.

De Jannik Large, geschikt voor het grotere werk

De Large uitvoering is circa 10 cm breder en hoger dan de Medium Low, waardoor ook grotere houtstammen in de verbrandingskamer passen en het vuurzicht in de kamer nog indrukwekkender is dankzij de hoger geplaatste ruit. Als er voldoende ruimte is, dan is de keuze voor de Large vaak de juiste beslissing voor een nog grotere impact.

Met de Dik Geurts Jannik voegt u niet alleen warmte toe aan uw huis, maar ook een tijdloos stukje design en ultieme prestaties aan uw leefruimte. Kies voor de Jannik en geniet van de perfecte samensmelting van schoonheid en functionaliteit.

Nu de Dik Geurts Jannik Large bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Jannik Large vrijstaande houthaard van het merk Dik Geurts bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt een selectie van de Dik Geurts haarden bekijken in onze showroom in Kampen. Bel gerust naar 038 760 06 26, dan kunnen wij u vertellen of deze haard of een vergelijkbaar model in onze showroom staat. Geniet u straks van de Dik Geurts Jannik Large vrijstaande houthaard bij u thuis?

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Handgreep ‘Slim’ € 32
  • Verloop Ø 125-130mm, 120mm (voor Medium Low) € 86
  • Verloop Ø 125-130mm, 1000mm (voor Medium Low) € 169
  • Schermplaat pijp € 103

Documentatie

Lijntekening jannik large.pdf

Energy label jannik large.pdf

Installatiehandleiding dik geurts jannik.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven