, , ,

Dik Geurts Jannik Medium, High

 2.510,00

De Dik Geurts Jannik Medium, High is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte.


Ontdek de Dik Geurts Jannik: een meesterwerk van robuuste elegantie, tijdloos design en stoere allure in één. Dit maakt deze kachel tot een zeer populair model. Bovendien is de kachel voorzien van verfijnde details waardoor hij in tal van omgevingen perfect tot zijn recht komt. En het beste van alles? De Jannik is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: de Jannik Large, de Jannik Medium, Low en de Jannik Medium, High, zodat u altijd de perfecte keuze kunt maken voor uw situatie.

Gemakkelijk in gebruik

De kachel heeft een ruim vuurzicht door de grote ruit aan de voorzijde. Het vuur is goed en nauwkeurig te regelen door de luchtschuif. Verder sluit het verwarmende vermogen goed aan bij de wensen van een gemiddelde situatie.

De modellen zijn standaard uitgerust met een externe luchttoevoer, die aan de onderkant van de kachel kan worden gemonteerd voor een optimale verbranding.

Jannik Medium, High- Ruimte voor houtopslag

De Dik Geurts Jannik Medium, High heeft een verhoogde verbrandingskamer, ten opzichte van de Jannik Medium, Low, voor een prachtig zicht op de dansende vlammen. Met een indrukwekkend rendement van 82% kan u genieten van efficiënte warmte. Bovendien is de Medium High voorzien van handige houtopslag onder de brandkamer, waardoor u altijd gemakkelijk toegang heeft tot brandhout voor een gezellig vuur. Deze kachel combineert stijl en functionaliteit voor uw ultieme comfort en genot.

Nu de Dik Geurts Jannik Medium, High bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Jannik Medium, High vrijstaande houthaard van het merk Dik Geurts bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt een selectie van de Dik Geurts haarden bekijken in onze showroom in Kampen. Bel gerust naar 038 760 06 26, dan kunnen wij u vertellen of deze haard of een vergelijkbaar model in onze showroom staat. Geniet u straks van de Dik Geurts Jannik Medium, High vrijstaande houthaard bij u thuis?

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Handgreep ‘Slim’ € 32
  • Verloop Ø 125-130mm, 120mm (voor Medium Low) € 86
  • Verloop Ø 125-130mm, 1000mm (voor Medium Low) € 169

Documentatie

Lijntekening jannik medium high.pdf

Energy label jannik medium high.pdf

Installatiehandleiding dik geurts jannik.pdf

Scroll naar boven