Dik Geurts Jannik

De Dik Geurts Jannik is een houtkachel met een typisch Dik Geurts ontwerp. Robuust, stoer en tegelijk tijdloos. Dit maakt deze kachel een populair model.  Deze houtkachels is verkrijgbaar in drie formaten: Medium Low, Medium High en Large. Alle modellen zijn standaard al voorzien van een externe luchttoevoer. Deze kan aan de onderzijde van de kachel gemonteerd worden.

Toont alle 3 resultaten

Dik Geurts Jannik houtkachels

De Dik Geurts Jannik houtkachels zijn uitgevoerd met details waardoor deze op veel locaties tot zijn recht komt. De kachel heeft een ruim vuurzicht door de grote ruit aan de voorzijde. Het vuur is goed en nauwkeurig te regelen door de luchtschuif. Verder sluit het verwarmende vermogen goed aan bij de wensen van een gemiddelde situatie.

Jannik Medium Low of Medium High

Zoals de naam al doet vermoeden is de Dik Geurts Jannik Medium Low het lagere en minder brede model van de 3 uitvoeringen. Deze kleinere versie is zeer geschikt om te plaatsen in bijvoorbeeld een bestaande schouw. Zowel de beperkte hoogte van nog geen 70 cm als de kleine diameter rookkanaal maken het een ideale kandidaat. Vaak heeft een bestaande schoorsteen een beperkte ruimte om een flexibele RVS buis doorheen te trekken. De Dik Geurts Jannik Medium High heeft het zelfde formaat als de Medium Low, alleen is dit model hoger en heeft het een houtopslag.

De Jannik Large, geschikt voor het grotere werk

De large uitvoering is circa 10cm breder en hoger dan de Medium Low. Hiermee passen ook grotere houtstammen in de verbrandingskamer en is het vuurzicht in de kamer beter door de hoger geplaatste ruit. Als er ruimte is, dan is de keuze voor de Large vaak een goede.

Scroll naar boven