, , , ,

Dik Geurts Jannik Medium, Low

 2.400,00

De Dik Geurts Jannik Medium, Low is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte.


Ontdek de Dik Geurts Jannik: een meesterwerk van robuuste elegantie, tijdloos design en stoere allure in één. Dit maakt deze kachel tot een zeer populair model. Bovendien is de kachel voorzien van verfijnde details waardoor hij in tal van omgevingen perfect tot zijn recht komt. En het beste van alles? De Jannik is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: de Jannik Medium, Low, de Jannik Medium, High en de Jannik Large, zodat u altijd de perfecte keuze kunt maken voor uw situatie.

Gemakkelijk in gebruik

De kachel heeft een ruim vuurzicht door de grote ruit aan de voorzijde. Het vuur is goed en nauwkeurig te regelen door de luchtschuif. Verder sluit het verwarmende vermogen goed aan bij de wensen van een gemiddelde situatie.

De modellen zijn standaard uitgerust met een externe luchttoevoer, die aan de onderkant van de kachel kan worden gemonteerd voor een optimale verbranding.

Jannik Medium Low – Compact en Geschikt voor Bestaande Schouwen

De Dik Geurts Jannik Medium, Low is het compactere en lagere broertje van de twee. Met zijn bescheiden hoogte van nog geen 70 cm en een slankere rookkanaaldiameter is dit model ideaal voor plaatsing in bestaande schouwen. Vaak is er beperkte ruimte om een flexibele RVS buis door te voeren, en hier komt de Medium Low perfect tot zijn recht.

Nu de Dik Geurts Jannik Medium, Low bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Jannik Medium, Low vrijstaande houthaard van het merk Dik Geurts bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt een selectie van de Dik Geurts haarden bekijken in onze showroom in Kampen. Bel gerust naar 038 760 06 26, dan kunnen wij u vertellen of deze haard of een vergelijkbaar model in onze showroom staat. Geniet u straks van de Dik Geurts Jannik Medium, Low vrijstaande houthaard bij u thuis?

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Handgreep ‘Slim’ € 32
  • Verloop Ø 125-130mm, 120mm (voor Medium Low) € 86
  • Verloop Ø 125-130mm, 1000mm (voor Medium Low) € 169

Documentatie

Lijntekening dik geurts jannik medium low.pdf

Energy label jannik medium low.pdf

Installatiehandleiding dik geurts jannik.pdf

Gebruikershandleiding Dik Geurts houtkachels.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven