, , , , ,

Barbas Unilux-6 270 Left/Right

 3.623,00

De Barbas Unilux-6 270 Left/Right houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Bij de keuze voor een inzethaard komt zeker het merk Barbas voorbij. Dit merk heeft een bijzonder ruim aanbod inzethaarden. De Universal-6 serie haarden is dan ook bijzonder populair. Tot nu ontbraken hier de hoek en driezijdige modellen. Met de introductie van de Universal-6 270 is het assortiment compleet gemaakt. Deze haard is zowel beschikbaar als hoekhaard en als driezijdig model. Zo kan u de haard kiezen die het beste past bij uw situatie.

Vernieuwing en verbetering

Een van de vernieuwingen is de buitenluchtaansluiting. Hierdoor kan de kachel onafhankelijk branden van de lucht uit de ruimte waarin deze staat. Dit is noodzakelijk voor goed geïsoleerde woningen en woningen met mechanische ventilatie.

Een andere vernieuwing; deze haard is voorzien van warmte werend glas. Hiermee wordt het rendement verhoogd, een hogere verbrandingstemperatuur is hierdoor mogelijk.

Verschillende groottes

De twee- en driezijdige modellen zijn leverbaar in 2 afmetingen. De Universal-6 270 is het grotere model, waar de Barbas Unilux-6 265 het kleinere model is. Dit model is niet alleen kleiner maar heeft ook een lager verwarmend vermogen.

Standaard wordt de haard voorzien van een 8mm kader rondom het toestel. Wilt u de haard graag eenvoudig strak inbouwen, dan kiest u voor een klassiek kader. Hierbij heeft het toestel een opstaande rand van 42mm, waarmee inbouwen in bestaande situaties bijzonder eenvoudig is. Aan de onderzijde is het kader gelijk aan het toestel.

Hoek links of rechts

Wanneer de haard in een hoek geplaatst wordt is een hoekmodel vaak de beste keuze. Door de zijruit, links of rechts, krijgt u een ruimer zicht op de vlammen vanuit de kamer.

Een prachtige hoekhaard, de Unilux-6 270 Left/Right

Kiest u ervoor om de haard langs een muur te plaatsen, dan geeft een driezijdig model vaak een prachtig ruimtelijk effect. Door de zijruiten is er vanuit de hele kamer zicht op het houtvuur.

Bent u benieuwd of de Barbas Unilux-6 270 geschikt is voor uw situatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij de keuze van uw ideale haard.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief inbouw kader, vermiculiet of betonkeramiek interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Uitvoering
  • Links
  • Rechts
Kader
  • Klassiek kader € 158
Accessoires
  • Verbrandingsluchttoevoer via achterzijde € 57
  • Verbrandingsluchttoevoer via onderzijde € 20

Documentatie

Energielabel_unilux 6 270 left right.pdf

Maattekening unilux 6 270 l+r.pdf

Productoverzicht barbas houthaarden.jpg

Brochure Barbas houthaarden.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven