, , , , ,

Barbas Unilux-6 265 Left/Right

 3.496,00

De Barbas Unilux-6 265 2-zijdige houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Barbas heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van inzethaarden. De Unilux inzethaarden horen al jaren tot de populairste haarden om een bestaande open haard te vervangen. Nu zijn de Unilux haarden vernieuwd. Naast dat het model volledig vernieuwd is dit model zowel leverbaar als hoekhaard als driezijdige haard.

Een verbetering is de mogelijkheid voor een buitenluchtaansluiting. Hiermee kan de haard onafhankelijk branden van de ruimte waarin deze staat. Voor nieuwe woningen is dit een must. Omdat een hoek- en 3-zijdige haarden een groter glas oppervlakte hebben verliezen deze meer warmte aan de omgeving, de verbrandingstemperatuur daalt. Hiermee neemt het rendement af. Om dit tegen te gaan is de nieuwe Unilux 265 voorzien van warmte reflecterend glas.

Voor het kader heeft u de keuze uit een inbouw kader en een klassiek kader. Bij het inbouw kader loopt er kader van 8mm langs alle zijden van de haard. Voor het klassieke kader kiest u als u de haard eenvoudig netjes wilt plaatsen. Zowel aan de boven- als zijkanten bestaat het kader uit een opstaande rand van 42mm. Aan de onderzijde is het kader gelijk aan de rand van het toestel.

Zowel een twee- als driezijdige model is nu leverbaar, dit model de Unilux-6 265 en zijn grotere broer, de Barbas Unilux-6 270. Dit model is niet alleen iets groter maar heeft ook een groter verwarmend vermogen.

Het hoekmodel, de Unilux-6 265 Links of Rechts

Een tweezijdige haard heeft aan de voorzijde en aan een zijkant een ruit. Hierdoor ontstaat een ruim vuurzicht. Deze haarden lenen zich er goed om in een hoek te plaatsen. Zo is er vanuit een groot deel van de kamer een goed zicht op het vuur. Natuurlijk kan u kiezen tussen een linker of een rechter uitvoering.

De driezijdige haard

Daarnaast kan de haard ook uitgevoerd worden met aan beide zijden een ruit, de zogenaamde driezijdige uitvoering. Hiermee creëert u vanuit alle hoeken een prachtig zicht op het vlammenspel. Dit model is vooral geschikt om langs een muur te plaatsen.

Verder is het goed om te weten dat de bekleding van de haard in beton uitgevoerd. Hiermee bent u verzekerd van een lange levensduur.

Benieuwd of de Barbas Unilux-6 265 Left/Right ook uw bestaande (open) haard kan vervangen? Neem contact op en wij helpen u graag verder bij de keuze van de ideale haard.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief inbouw kader, vermiculiet of betonkeramiek interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Uitvoering
  • Links
  • Rechts
Kader
  • Klassiek kader € 125
Accessoires
  • Verbrandingsluchttoevoer via achterzijde € 57
  • Verbrandingsluchttoevoer via onderzijde € 20

Documentatie

Lijntekening_Unilux 6 265 l+r.PDF

Energielabel_unilux 6 265 left right.pdf

Barbas houthaarden brochure.pdf

Barbas wood product overview.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven