, , , ,

Barbas Unilux-6 270 Three-sided

 3.899,00

De Barbas Unilux-6 270 three-sided houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Duik in de wereld van verfijnd design en functionele perfectie met de Barbas Unilux-6 270 Three-sided houthaard. Deze haard heeft een perfecte balans tussen een minimalistisch ontwerp en maximale functionaliteit, met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 cm. Ideaal voor ruimtes waar elke centimeter telt, biedt deze houthaard een slanke en elegante oplossing.

Focus op prestatie en prachtig vuurzicht

Met een robuuste constructie van 8 mm dik staal biedt de Unilux-6 270 niet alleen duurzaamheid maar ook een eigentijdse uitstraling. Geniet van een hoog rendement en een adembenemend zicht op het vlammenspel, waardoor deze houthaard het middelpunt wordt van gezelligheid en warmte in uw huis. Het betonkeramiek interieur zorgt voor een optimale warmteverspreiding, waardoor u comfortabel kunt genieten van de gloed van het vuur.

Gebruiksvriendelijkheid en mooi

De toevoeging van een enkele bedieningsschuif maakt het gemakkelijk om de haard aan te passen naar de juiste warmte. Bovendien biedt de Barbas Unilux-6 270 de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kadervarianten, waardoor u de haard kunt afstemmen op uw persoonlijke stijl en interieurvoorkeuren.

Ervaar de veelzijdigheid van de Unilux-6 270, ook beschikbaar in de L+R hoekhaardvariant, en transformeer uw woonruimte in een oase van luxe en comfort.

Neem contact op met Kachelplaats voor uw Barbas Unilux-6 270

Wilt u uw interieur voorzien van de warme omarming van de Barbas Unilux-6 270? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Kachelplaats. Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren bij het kiezen van de perfecte haard voor uw behoeften. Transformeer uw huis in een oase van luxe en comfort – uw Barbas Unilux-6 270 wacht op u!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief inbouw kader, vermiculiet of betonkeramiek interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Kader
  • Klassiek kader € 179
Accessoires
  • Verbrandingsluchttoevoer via achterzijde € 57
  • Verbrandingsluchttoevoer via onderzijde € 20

Documentatie

Maattekening unilux 6 270 three sided.pdf

Energielabel barbas unilux 6 270 three sided.pdf

Productoverzicht barbas houthaarden.jpg

Brochure Barbas houthaarden.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven