, , , , , , ,

Spartherm Linear Front H2O 88×44

 9.715,00

Een prachtige CV-haard van Spartherm. Met deze haard heeft u genoeg vermogen om in de volledige warmtebehoefte van uw huis te voldoen.


De Spartherm Linear Front H2O 88×44 is een inbouwhaard met een geïntegreerde watermantel als verwarmingssysteem. Door deze haard aan te sluiten op je cv-systeem wordt uw hele huis lekker warm van het houtvuur.

De haard geeft een behaaglijke woning – Hout branden en daarmee uw hele huis verwarmen bespaart u natuurlijk veel energie, het maakt uw haard een energieleverancier. Bovendien is het in uw hele huis behaaglijk en niet alleen de ruimte waar de haard staat. Daarnaast, wanneer u ook een buffervat in het systeem opneemt, kan de Linear Front H2O 88×44 u ook voorzien van warm tapwater. Het vermogen is 10,4 kW waarvan 7.7 kW waterzijdig. Met het hoge rendement (80%) gaat weinig warmte door de afvoer naar buiten verloren. De binnenkant van Spartherm Linear Front H2O 88×44 is wit. Optioneel is de haard met een binnenkant in de kleur grijs leverbaar.

Kantelbaar raam voor reiniging – Het rechte raam geeft een mooi zicht op het frontale vlammenspel. U blijft ook een mooi zicht hebben als het raam schoon is, door het raam te kantelen is het eenvoudig te reinigen. Het keramische glas is aan drie of vier zijden bedrukt. Het zwarte kader rond de ruit van de Spartherm Varia Ah H2O is 48,5 cm hoog en 88,1 cm breed. Totaal is de inbouwhaard 101 cm breed, 124,6 cm hoog en 59,8 cm diep. De diameter van de afvoervoor de achter- of bovenaansluiting is 20 cm. Spartherm Varia Ah H2O weegt 395 kg en is voorzien van een liftdeur.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Linear serie, liftdeur met vaste greep
Chamotte interieur:
  • Zwart of wit
Automatische rookgasregeling:
  • Geen
  • S-Thermatik Neo (wit of zwart) € 2325
Liftdeursysteem:
  • Geen
  • Sesam, prijs op aanvraag
Accessoires:
  • Handgrepen € 75

Documentatie

Lijntekening linear front h2o 88×44.pdf

Energielabel linear front h2o 88×44.pdf

Brochure spartherm inbouw inzethaarden hout.pdf

Scroll naar boven