Spartherm Linear

Een moderne uitstraling en eenvoudig in te bouwen: de Spartherm Linear inzethaarden. Hout verbranden in deze stijlvolle haard is een feestje en geeft een behaaglijke warmte in uw huis.

Resultaat 1–21 van de 56 resultaten wordt getoond

Keuze uit vijf kleuren

Voor de frontuitvoeringen kan bij de Spartherm Linear inzethaarden gekozen worden uit vijf kleuren: zwart (standaard), Elegance (goudkleurig), Elegance mat, Avantgarde (chroom) en Avantgarde mat. Door deze keuzes is de haard in elk interieur in te passen en geeft hij een stijlvolle uitstraling. Het front is standaard 60 mm breed. Door het grote glas is het vuur prachtig te zien. Een deels verborgen handgreep zorgt voor het gemakkelijk en veilig openen van de haarddeur. Het toerental van de hete lucht ventilator is via een display te regelen. Een optioneel verkrijgbare ventilator blaast de warmte uw huis in en zorgt voor de beste verspreiding van de warmte.

Vier verschillende maten met verschillende prestaties

De inzethaarden zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: Linear 600 (zichtbare breedte 51 cm), Linear 700 (61 cm), Linear 800 (71 cm) en Linear 900 (81 cm). Het houtverbruik varieert bij de verschillende modellen van 1,5 kg tot 3,2 kg per uur. Het nominaal vermogen is bij de kleinste variant 4,9 kW en bij de grootste maar liefst 14 kW. Het warmtevermogen is bij de Linear 600 4,5 tot 6,4 kW en bij de Linear 900 11,2 tot 16,8 kW. Bij alle modellen is de stofemissie minder dan 40 mg/m3 en het CO-gehalte minder dan 1.250 mg/m3. Het rendement is hoog, meer dan 80%, waardoor uw huis binnen korte tijd op een goede temperatuur is. De convectieopening heeft standaard een diameter van 125 mm.

De voordelen van de Spartherm Linear inzethaarden op een rij:

  • Een groot raam zorgt voor een optimale vuurbeleving
  • Een zeer hoog rendement
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Een ventilator is ook achteraf nog in te bouwen
  • De sluiting is veilig
  • Tijdloze uitstraling past in elk interieur

Scroll naar boven