Blog green design de duurzame lijn header

Green Design: de duurzame lijn

Duurzaamheid is dé trend, ook wat betreft haarden en kachels. Met de voortdurend oplopende energiekosten en schaarser wordende grondstoffen, groeit de behoefte aan duurzame oplossingen. De Green Design-lijn komt aan die behoefte tegemoet. In hout- én gaskachels. Het neusje van de zalm op het gebied van zuinige, slimme energievoorziening. 

Slimme energievoorziening

Een gemiddeld gezin gebruikt ongeveer 90 liter warm water per dag; voor een vol bad is maar liefst 120 liter warm water nodig. Dat kost nogal wat energie. En dat is aan uw energierekening te zien. Gelukkig zijn er nu gas- en houtkachels waarmee u uw maandelijkse kosten flink omlaag kunt brengen en het milieu kunt sparen bovendien!

Aansluiten op CV

DRU biedt met haar Green Design-lijn een serie hout- en gasgestookte sfeerkachels die op het CV-systeem kunnen worden aangesloten. Doordat zo’n kachel integraal deel uitmaakt van uw CV-systeem, komt de warmte uw hele huis ten goede. En dat niet alleen: afhankelijk van uw systeem zorgt de haard of kachel ook voor de verwarming van bad- en douchewater. Zo hebt u altijd volop behaaglijkheid en warm water in huis, terwijl u ook nog eens kunt genieten van de dansende vlammen in de sfeerhaard. De ideale oplossing voor bewust omgaan met energie en ecologisch verantwoord stoken.

Merken CV-haarden 

De Green Design-lijn – CV-haarden – van DRU is vertegenwoordigd in drie vooraanstaande innovatieve merken:

  • DRU – toonaangevend met een zeer ruim assortiment haarden en kachels op gas;
  • Dik Geurts – vrijstaande houtkachels met een schone verbranding en een zeer hoog rendement;
  • Spartherm – inbouwhaarden van degelijke Duitse topkwaliteit.

Dus, wilt u besparen op uw energierekening, uw woning efficiënt verwarmen, genieten van volop warm water én het milieu ontzien? Dan is Green Design de perfecte oplossing! 

Benieuwd naar uw mogelijkheden van onze CV-haard of verantwoord stoken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de showroom.

Scroll naar top