, , , ,

Kalfire Gi80/55C

 6.650,00

De Kalfire Gi80/55C gashaard is vanaf december 2023 leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Beschikbaar vanaf december 2023, verdere informatie en afbeeldingen volgen nog.

Gi-technology

Kalfire introduceert vanaf december 2023 nieuwe modellen met de GI-technology. Deze technologie is voorbereid op de toekomst, zo kan de haard beter bediend worden door een uniek besturingssysteem, met unieke functies. Via de app is het mogelijk om tot wel 10 verschillende Moods te programmeren, met deze moods kunt u uw eigen voorkeur aangeven. Zo is er voor iedere stemming een andere mood.

Comfort

Met de Comfort functie activeert u één van de drie gemiddelde vlamhoogtes. Dit kan tot wel 80% besparen op het gasverbruik van deze gashaard. Mede dankzij de drie afzonderlijk aangestuurde gaskleppen blijft het vlambeeld levendig en mooi.

Vuurbeeld

Na uitgebreid onderzoek zijn de Emberglow en de “spark generator” ontwikkeld en toegevoegd aan deze haarden. De Emberglow geeft het gloeibed een realistische gloei, terwijl de “spark generator” natuurgetrouwe vonken creëert die willekeurig boven de vlammen dansen. Dit zorgt voor een continue en betoverende stroom van beweging in de haard.

Opties

De haard wordt standaard geleverd met een vlak binnenwerk en een inbouwkader (3 cm diep, 4 mm dik). Er zijn verschillende opties om de haard uit te breiden.

Direct de Kalfire Gi80/55C kopen bij Kachelplaats

Heeft u interesse in de Kalfire Gi80/55C? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan bij Kachelplaats voor de meest scherpe prijs. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs via 038 760 06 26, of stuur een e-mail naar info@kachelplaats.nl. We staan graag voor u klaar!
Merk

Brandstof

,

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

* Leverbaar vanaf december 2023
Inbouwkaders:
  • 3 cm (4 mm)
  • 7 cm (8 mm) € 350
Binnenwerk:
  • Vlak
  • Keramisch glas € 412
  • Design € 542
Opties:
  • Natural spark generator 2 € 527
  • Convectiemantel € 192

Documentatie

Brochure kalfire gi 2022 nl pdf.pdf

Scroll naar boven