, ,

Jacobus 9 Kwadraat Inbouw Front

 3.495,00

De Jacobus 9 Kwadraat Inbouw Front is nu leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Jacobus KWADRAAT is een houthaard die is uitgerust met een innovatief verbrandingssysteem dat gebaseerd is op het succesvolle systeem dat wordt toegepast in de Jacobus houtkachel. Met enkele updates en verbeterde productietechnieken biedt de KWADRAAT-serie een nog betere verbranding. De rookgastemperatuur is iets hoger, waardoor de vorming van condens in de rookgassen tot een minimum wordt beperkt.

Inbouw

De inbouwkachel is uitgerust met verstelbare poten, waardoor u de hoogte aan kan passen van minimaal 350 mm tot maximaal 550mm. Er wordt standaard een lijst meegeleverd (bij de doorkijkversie 2 stuks) , die verstelbaar is in de diepte richting van de kachel. Dit kan gebruikt worden voor de afwerking van de kachel, denk bijvoorbeeld aan een ‘stompe’ lijst. De inbouwkachel heeft een instroom opening voor convectielucht aan de onderzijde. Aan de bovenzijde is rondom de pijpuitgang een opening voor uitstroom van warme convectielucht. Wilt u de convectiewarmte sturen aan bijvoorbeeld een rooster in de ombouw, dan bestaat de optie om een convectiemodule te plaatsen. Deze module is voorzien van 2 aansluitingen voor een buis van 125mm.

Verbetering

Om het gebruiksgemak te vergroten, is de 1-knopsbediening nog eenvoudiger gemaakt, waardoor de Jacobus KWADRAAT nog gemakkelijker te bedienen is. Dankzij een ander ontwerp van de vlamplaat boven in de verbrandingskamer is de naverbranding goed zichtbaar en biedt het vlammenspel een betoverende ervaring.

Voordelen:

  • Verstelbare inbouwhoogte
  • Warmte afgifte door convectie en straling
  • Inclusief afwerklijst(en)
  • Convectiemodule (optie)

Ook verkrijgbaar als Tunnel; Jacobus 9 Kwadraat Inbouw Tunnel

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Convectie module € 395

Documentatie

Jacobus kwadraat overzicht.pdf

Jacobus kwadraat technisch overzicht.pdf

Jacobus brochure.pdf

Scroll naar boven