, , ,

Jacobus 9 Kwadraat inbouw tunnel

 4.495,00

De Jacobus 9 Kwadraat Inbouw Tunnel is nu leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Jacobus KWADRAAT is een speciale houthaard die is uitgerust met een slim verbrandingssysteem. Dit systeem is gebaseerd op een succesvolle technologie die wordt gebruikt in de Jacobus houtkachel. Door enkele verbeteringen en updates biedt de KWADRAAT-serie een nog betere verbranding. Dit betekent dat er minder condens ontstaat in de rookgassen, omdat de temperatuur van de rook hoger is.

Inbouw

Als u de KWADRAAT als inbouwhaard gebruikt, kunt u de hoogte aanpassen door de verstelbare poten te gebruiken. U kunt de hoogte variëren van minimaal 350 mm tot maximaal 550 mm. Daarnaast wordt er standaard een afwerklijst meegeleverd (bij de doorkijkversie worden er 2 stuks geleverd). Deze lijst kan in diepte worden aangepast, waardoor u de haard op een mooie manier kunt afwerken. Denk bijvoorbeeld aan een ‘stompe’ lijst.

Convectie

De inbouwhaard heeft een opening aan de onderkant waar convectielucht kan instromen. Aan de bovenkant is er een opening rondom de pijpuitgang waar warme convectielucht kan uitstromen. Als u de convectiewarmte wilt sturen naar bijvoorbeeld een rooster in de ombouw, is er de optie om een convectiemodule te plaatsen. Deze module heeft 2 aansluitingen voor een buis van 125 mm.

Verbetering

Om het gebruiksgemak te vergroten, is de bediening van de KWADRAAT heel eenvoudig gemaakt met slechts één knop. Hierdoor is de haard gemakkelijk te bedienen, zelfs voor beginners. Bovendien is de naverbranding goed zichtbaar dankzij een ander ontwerp van de vlamplaat boven in de verbrandingskamer. Dit zorgt voor een betoverende ervaring met het vlammenspel.

Dit product wordt geleverd met een convectierooster dat zowel geschikt is voor boven- als achteruitvoer. Bij bovenuitvoer moet een specifiek vierkant uit het rooster worden verwijderd, wat gemakkelijk kan worden gedaan door het op de vooraf aangegeven perforaties te breken of door te slijpen.

Enkele voordelen van de Jacobus KWADRAAT op een rijtje:

  • U kunt de inbouwhoogte aanpassen aan uw wensen.
  • De haard geeft warmte af door zowel convectie als straling.
  • Er worden afwerklijsten meegeleverd voor een mooie afwerking.
  • U heeft de optie om een convectiemodule toe te voegen (optioneel).

Ook verkrijgbaar als Front model; Jacobus 9 Kwadraat Inbouw Front

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Convectie module € 395

Documentatie

Lijntekening jacobus 9 kwadraat inbouw tunnel.pdf

Energielabel jacobus kwadraat 9.pdf

Jacobus kwadraat overzicht.pdf

Jacobus kwadraat technisch overzicht.pdf

Installatie en gebruikershandleiding jacobus kwadraat 2023 v4.pdf

Jacobus brochure.pdf

Scroll naar boven