, , , ,

Altech Grande Nobles Depot

 4.157,00

De Altech Grande Nobles Depot speksteen houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Altech speksteenkachels: de Altech Grande Nobles. Ontworpen met een bescheiden vermogen, anticipeert deze kachel op de groeiende vraag naar compacte modellen met lager vermogen, vooral in goed geïsoleerde woningen met een buitenluchtaansluiting.

De Grande Nobles, opgebouwd uit 5.5cm dik speksteen, behoudt warmte urenlang na het doven van het vuur. Kies uit Naturel grijs of een uni-kleur, waarbij de kleur van het speksteen perfect matcht met het gietijzer.

Veelzijdig, gebruiksvriendelijk, stijlvol

Deze kachel is bijzonder compleet met opties voor boven- of achterafvoer en een verwisselbare aansluiting voor rookkanalen van 125, 130 of 150mm. Met een handige eenknopsbediening en standaardvoorzieningen zoals een buitenluchtaansluiting, afsluitbaar stookrooster en aslade, biedt de Grande Nobles het beste in functionaliteit.

Ontdek de mogelijkheid om houtblokken tot 40cm te stoken, en ervaar de perfecte combinatie van stijl en efficiëntie met de Altech Grande Nobles.

Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats voor meer informatie

Heeft de Altech Grande Nobles uw nieuwsgierigheid gewekt? Beeld u dan in dat deze prachtige haard het stralende middelpunt wordt van uw huis, een bron van warmte en stijl. Maar misschien heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de exacte prijs. Geen zorgen, wij zijn hier om u te helpen! Wacht niet langer – neem contact met ons op en ontdek hoe de Altech Grande Nobles Depot al snel een warme en elegante aanvulling kan worden op uw leefruimte. Wij kijken ernaar uit om u te assisteren bij het verwezenlijken van de haard van uw dromen.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Verkrijgbaar in:
  • Naturel speksteen
  • Antraciet gietijzer
  • Geheel in Uni zwart
Opties:
  • Zijdeur (links of rechts) € 549
  • Aslip € 161
  • Aansluiting boven (verwisselbaar naar achter) 

Documentatie

Lijntekening altech grande nobles.pdf

Energylabel grande nobles depot.jpg

Scroll naar boven