, ,

Gazco Stockton elektrisch

 1.845,00

De Gazco Stockton elektrisch is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Ontdek de ultieme combinatie van comfort en stijl met de Gazco Stockton elektrische haard, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Geïnspireerd op de tijdloze elegantie van de Stockton gashaarden, brengt deze haard met een eenvoudige druk op de knop een verbluffend vuureffect in elke kamer. Het gemakkelijke installatieproces maakt het ideaal voor ruimtes zonder rookkanaal of schoorsteen, en het kan moeiteloos worden aangesloten op een standaard stopcontact.

Ervaar de VeriFlame technologie

Wat de Gazco Stockton echt onderscheidt, is de geavanceerde VeriFlame technologie. Met deze unieke functie kunt u kiezen uit vier verschillende vuur- en vlam snelheden, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. Alles wordt moeiteloos bediend via de meegeleverde afstandsbediening, waardoor u de volledige controle heeft over de warmte en ambiance van uw woonruimte.

Breng gezelligheid in huis

Bij Kachelplaats streven we ernaar om uw huis om te toveren tot een gezellige en gastvrije plek, en de Gazco Stockton elektrische haard is daarbij de perfecte toevoeging. Kom vandaag nog langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige haard.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief afstandsbediening en diverse materialen voor op branderbed
Uitvoering:
  • Stockton 5 – mat zwart

Documentatie

Lijntekening gazco stockton2 elektrisch.png

Installatie instructies gazco stockton elektrisch.pdf

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven