, ,

Gazco Huntingdon 30 elektrisch

 1.885,00

De Gazco Huntingdon 30 elektrisch is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Stap binnen in een wereld van warmte en sfeer met de Gazco Huntingdon 30 elektrische haard. Met zijn elegante design en geavanceerde technologie brengt deze haard de gezelligheid van een echt houtvuur naar uw huis, zonder gedoe.

VeriFlame Technologie

Dankzij de innovatieve VeriFlame technologie van Gazco komt de Gazco Huntingdon 30 echt tot leven. Deze technologie biedt u de vrijheid om te kiezen uit 4 verschillende vuur- en vlamsnelheden, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren die past bij uw stemming en omgeving. Alles is eenvoudig te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening, waardoor u moeiteloos kunt genieten van de warmte en charme van uw haard.

Geniet van flexibele warmte

De Gazco Huntingdon 30 beschikt ook over 2 warmtestanden, die eenvoudig kunnen worden aangepast met de thermostaat en is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Bekijk hier ook de Huntingdon 20 en 40. Of u nu behoefte heeft aan een beetje extra warmte op een koude winteravond of gewoon wilt genieten van de gloed van de vlammen zonder de warmte, deze haard biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft.

Laat de Gazco Huntingdon 30 elektrische haard uw huis verwarmen

Laat de Gazco Huntingdon 30 elektrische haard uw huis transformeren en u verwarmen met zijn betoverende vlammen en comfortabele warmte. Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats en ontdek hoe u deze prachtige haard in uw huis kunt verwelkomen.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief afstandsbediening en diverse materialen voor op branderbed
Uitvoering:
  • Gotische deur – mat zwart
  • Volglas deur – mat zwart

Documentatie

Lijntekening gazco huntingdon 20 30 40.png

Gebruikers en installatie handleiding elektrische haardcollectie.pdf

Gebruikshandleiding onderhoud huntingdon elektrisch.pdf

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven