, , , ,

Dik Geurts Instyle Corner 660 Low

 3.435,00

Vraag nu een offerte aan voor de Dik Geurts Instyle Corner 660 Low. Een prachtige hoekhaard, geschikt om te plaatsen in een bestaande situatie. 


Met een hoogte van slechts 49,5 cm is deze haard perfect voor nieuwe situaties (inbouw) of voor het transformeren van bestaande openhaarden (inzet). De extra zijruit kan naar wens aan de linker- of rechterzijde worden geplaatst, waardoor deze 2-zijdige haard ideaal is voor hoekinstallaties. Als u op zoek bent naar een hoger formaat, dan is deze haard ook beschikbaar in de High variant, met een hoogte van 52cm.

Maximaal zicht, minimaal design

De stalen lijsten van slechts 20 mm breedte zorgen voor een uniek minimalistisch design, waarbij het glasoppervlak extra wordt vergroot. Hierdoor geniet u van een weids vuurbeeld met minimale onderbrekingen, te bekijken vanuit verschillende hoeken. Wat past bij uw situatie, gaat u voor de linker- of rechterhoek?

Dik Geurts via Kachelplaats

De Dik Geurts Instyle Corner 660 Low is verkrijgbaar via Kachelplaats, wij helpen u graag bij het verkrijgen van informatie en de eventuele aanschaf, maar het stokje ligt bij u. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken welk model het beste bij uw situatie past. Klaar om binnenkort de Dik Geurts Instyle Corner 660 Low te verwelkomen in uw huis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief vast kader, breedte 20mm en external airkit (buitenluchtaansluiting)
Hoek
  • Links of rechts

Documentatie

Energielabel instyle corner 660 low.pdf

Lijntekening dik geurts instyle corner 660 low links.pdf

Lijntekening dik geurts instyle corner 660 low rechts.pdf

Installatiehandleiding dg nl instyle corner low 01.pdf

Gebruikershandleiding dik geurts nl houtkachels.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven