, , ,

Element4 Sky Medium Tunnel Bio Outdoor

 9.445,00

Bekijk de Element4 Sky Medium Tunnel Bio Outdoor Ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl 


Element4 Sky Medium Tunnel Bio Outdoor

Maak kennis met de adembenemende Sky Medium Tunnel Bio Outdoor haard van Element4. Als het middelste formaat van de Element4 Tunnel Bio Outdoor serie, brengt deze haard gegarandeerd sfeer in uw buitenleven. Laat de avonden eindeloos duren terwijl u geniet van de heerlijke warmte en betoverende ambiance van deze tunnelhaard. Met het hoge vermogen van de gashaard buiten, is het verzekerd genieten van de warmte. Of u nu een overdekte veranda heeft of een sfeervolle tuinkamer, deze inbouwhaard voegt de perfecte finishing touch toe aan uw buitenruimte.

Niet alleen is deze haard beschikbaar als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Dit maakt hem de ideale keuze voor huizen zonder gasaansluiting of voor degenen die streven naar een duurzame, gasvrije levensstijl. Bovendien kan de haard worden aangepast aan elk interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Medium Tunnel Bio Outdoor haard schitteren in uw woning. Creëer herinneringen en geniet van het buitenleven in alle comfort met de Sky Medium Tunnel Bio Outdoor haard.

Ook verkrijgbaar in de formaten; Sky Large Tunnel Bio Outdoor en Sky Small Tunnel Bio Outdoor

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bestel de Element4 Sky Medium Tunnel Bio Outdoor vandaag nog bij Kachelplaats en ontdek de magie!

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met Kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: (donkere) houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 735
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 795
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld glas € 1979

Documentatie

Lijntekening sky medium tunnel bio.jpg

Productblad element4 sky medium tunnel bio.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven