, , , ,

Element4 Sky Large Front Outdoor

 8.295,00

De Element4 Sky Large Front Outdoor gashaard is leverbaar via Kachelplaats.nl. Neem contact op voor de beste prijs.


Binnen het Sky Outdoor assortiment van Element4 is de Element Sky Large Front Outdoor (L F O) de grootste sfeermaker. Geniet tot laat in de avond van de warmte en sfeer van deze fronthaard. Met het hoge vermogen van de gashaard buiten, is het gegarandeerd genieten van de warmte. Deze inbouwhaard is perfect voor een overdekte buitenruimte, bijvoorbeeld een veranda of een tuinkamer.

Sfeervolle buitenhaard

De Element4 Sky Large Front Outdoor gashaard is de grootste versie van de haard. Dit model is ook verkrijgbaar in een small en medium formaat met een lagere ruit. Geniet met deze gashaard van een vol en realistisch vlambeeld dankzij de Real Flame Burner. In combinatie met de realistische keramieken houtset en een led gloeibed, geniet u van de sfeer van een houtvuur, maar dan met alle gemakken van gas. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher in de zithoek buiten? De Element4 Sky Large Front Outdoor heeft een minimalistisch en strak design. Dit model is ook verkrijgbaar als doorkijkhaard.

Met één druk op de knop genieten

Met de Element4 ProControl set kunt u de haard gemakkelijk vanaf uw tablet of smartphone bedienen. Standaard wordt de haard geleverd met een afstandsbediening. Wist u dat de Element4 Sky outdoor haarden met drie ECO standen tot 45% kunt besparen op het gasverbruik? Met de radiografische afstandsbediening kunt u ook nog eens tot 40 procent besparen op het gasverbruik, dankzij het elektronische ontstekings- en regelsysteem.

Element4 Sky Large Front Outdoor gashaard bij Kachelplaats

Is uw oog op de Element4 Sky Large Front Outdoor gashaard gevallen? Bestel dan nu uw gashaard bij Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de scherpste prijs en persoonlijk advies. Heeft u nog vragen? Of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gesprek in onze showroom.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief:
  • RealFlame burner
Optioneel:
  • Led gloeibed, bedienbaar met afstandsbediening of app € 475
  • Zwart glas € 1995
  • AR (Anti-Reflective) glas € 1317
  • ProControl € 295
  • Brede Sierlijst (100mm) € 445

Documentatie

Lijntekening gashaard sky.pdf

Energielabel element4 sky large front outdoor.pdf

Outdoor appendix nl.pdf

Installatiehandleiding gashaard sky serie.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven