, , ,

Element4 Sky Small Tunnel Bio Outdoor

 8.425,00

Bekijk de Element4 Sky Small Tunnel Bio Outdoor Bio-ethanol haard met realistisch vuurbeeld. Vraag een offerte aan via kachelplaats.nl


Sky Small Tunnel Bio Outdoor

Ontdek de betoverende Sky Small Tunnel Bio Outdoor ethanol haard van Element4, een waar juweeltje in compacte vorm. Ondanks zijn bescheiden formaat biedt deze openhaard een prachtig hoog en levendig vlambeeld dat de aandacht trekt. Wat deze openhaard extra bijzonder maakt, is dat hij niet alleen beschikbaar is als gashaard, maar nu ook als bio-ethanolhaard. Dit maakt hem perfect voor huizen zonder gasaansluiting of voor diegenen die de overstap naar een gasvrij leven willen maken. Bovendien is de haard volledig aan te passen aan uw interieur, met de keuze uit een standaard houtset of een donkere houtset. Laat de Sky Small Tunnel Bio Outdoor openhaard stralen in uw woning, ongeacht uw persoonlijke stijl. Haal de warmte en charme van de Element4 Sky Small Tunnel Bio Outdoor naar uw huis en maak van uw buitenruimte een sfeervol paradijs.

Dit model is ook verkrijgbaar in grotere formaten: Sky Medium Tunnel en Sky Large Tunnel.

Waarom kiezen voor Element4

Element4 bestaat sinds 2006 en heeft zich in die tijd erg goed ontwikkeld, met als resultaat haarden van hoge kwaliteit en vooruitstrevende technieken. Een Nederlands bedrijf met bekendheid in binnen en buitenland.

Bekijk en bestel de Element4 Sky Small Tunnel Bio Outdoor bij Kachelplaats

Bent u ervan overtuigd dat deze haard bij u en uw interieur passen? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op, om een Element4 haard in één van onze showrooms te bekijken of deze haard te bestellen. Mail of bel met Kachelplaats, zodat wij u kunnen helpen en adviseren.

Merk

Energielabel

Brandstof

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Branderbed: houtset of kiezels
  • Extra brede trims – 10 cm- compleet € 625
Achterwand:
  •  Zwart glazen binnenwanden € 595
Ontspiegeld glas:
  •  Ontspiegeld glas € 1791

Documentatie

Lijntekening sky small tunnel bio.jpg

Productblad element4 sky small tunnel bio.pdf

Element4 installatiehandleiding bio ethanol.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven