, , , ,

Dru Virtuo 130 Evolve

 6.295,00

Via kachelplaats is de Dru Virtuo 130 Evolve te bestellen. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


Bent u op zoek naar een haard die sfeer en warmte naar uw huis brengt? Dan is de Dru Virtuo 130 Evolve precies wat u zoekt. Deze elektrische haard biedt een unieke vuurbeleving die bijna niet te onderscheiden is van een traditioneel houtvuur, maar dan zonder de rompslomp van houtblokken en rook.

Veelzijdigheid van Dru Virtuo

Met de verschillende vlambeelden en een meerkleurig gloeibed zorgt de Dru Virtuo 130 Evolve voor een levensechte en veelzijdige vuurervaring. De natuurgetrouwe stammenset en het rib cast interieur dragen bij aan de authentieke uitstraling van de haard, terwijl het geluid van knisperend haardvuur uw zintuigen prikkelt.

Met de verwarmingselement van 1 of 2 kW kunt u de warmte naar wens regelen, terwijl de haard eenvoudig te bedienen is via de afstandsbediening of de app. Dankzij het Plug & Play-systeem is installatie een fluitje van een cent.

Ontdek zelf uw perfecte Dru Virtuo via Kachelplaats

Of u nu kiest voor de fronthaard, 3-zijdige variant, of een ander formaat uit de Dru Virtuo serie, er is altijd een haard uit deze collectie die perfect past in uw woning. Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf de indrukwekkende mogelijkheden van deze prachtige haard. Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte haard voor uw woning.

Neem vandaag nog contact op met Kachelplaats en laat u inspireren door de warmte en sfeer van de Dru Virtuo 130 Evolve.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
  • Virtuo 130 Evolve, interieur rib cast
Opties:
  • Clear View+® (ontspiegeld) glas € 350

Documentatie

Lijntekening dru virtuo 130 evolve.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Scroll naar boven